het repareren van scheuren op een hot tub deksel

Hot tub covers zijn vaak buiten gevonden, en zijn dus blootgesteld aan de elementen voor grote delen van de tijd. Hierdoor is het zeer gemakkelijk voor de vinyl op deze kleppen gebarsten verloop van tijd. Voordat u naar buiten en het kopen van een nieuwe hot tub cover om vervanging van uw gebarsten is, moet je zorgvuldig overwegen een poging om de kap zelf te repareren. Met een beetje tijd en geduld, moet u in staat om de vereiste reparaties zelf uit te voeren. Hieronder vindt u de stappen die nodig zijn om deze reparatie te voltooien vinden.

De eerste stap van deze reparatie zal zijn om een ​​patch voor de vinyl cover te maken. Om dit te doen, zal je nodig hebt om een ​​stuk van losse vinyl kopen bij uw lokale hardware winkel. Deze stukken zijn vaak te vinden in de auto-afdeling van uw lokale hardware winkel. Knip een stuk vinyl, zodat het volledig de gekraakte oppervlak van de hot tub dekking zal dekken, met inbegrip van ongeveer 1-inch rondom de scheur.

Stap 1: Knip een patch voor het Vinyl

Na het snijden van de patch op het juiste formaat, moet u het oppervlak van de vinyl hot tub deksel reinigen volledig voordat u verder gaat met uw reparatie. Gebruik een commercieel vinylreiniger de folie helemaal schoon in het gebied van de reparatie. Vinyl schoner kunnen worden gekocht bij uw lokale hardware winkel.

Stap 2: grondig te reinigen oppervlak van Vinyl

Vervolgens moet u een oppervlak dat bevorderlijk is voor het houden van de stukken van vinyl samen om elkaar zullen creëren. Om dit te doen, gebruik maken van een fijne korrel schuurpapier op het gebied rondom de scheur. Zand het gebied naar beneden totdat het is een beetje ruw en ongelijk.

Stap 3: schuren Vinyl

Met een penseel, een dunne laag van vinyl lijm aan op het gebied dat u net hebt geschuurd, alle rond de plaats van de scheur in het vinyl. Als meer dan een dun laagje gebruiken, de kleefstof onze sijpelen langs de randen van de pleister. Als dit wel gebeurt, echter, verwijder de overtollige lijm met een schone doek.

Stap 4: Breng Vinyl Adhesive

Zodra u gelijkmatig een denk laag van vinyl lijm hebben verspreid naar het gebied rond de scheur, stevig hechten de vinyl patch die u in stap 1 om het gebied te snijden. Strijk het gebied waar u de patch toegepast om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen of ongelijke vlekken op de patch. U wilt dat de lijm te drogen gedurende ten minste 24 uur alvorens verder naar de volgende stap.

Stap 5: Breng Patch naar Vinyl

Zodra je voldoende tijd hebt toegestaan ​​voor de vinyl patch te drogen, moet u de patch om de kleur van de vinyl overeenkomen op de rest van het deksel te schilderen. Voor het aanbrengen van verf om de patch, test de verf die u op een klein hoekje van het deksel heeft gekocht om ervoor te zorgen dat de kleur wedstrijden. Zodra u zeker weet dat het een wedstrijd, verf over de patch zelfs beroertes. Laat dit drogen en voeg vervolgens een tweede laag verf om de patch.

Stap 6: Paint Area met Vinyl Paint