het opzetten van een benchtop draaibank workshop

Voor veel mensen is het hebben van een benchtop draaibank is de perfecte keuze voor hun huis workshop. Terwijl een benchtop draaibank niet gaat erg handig met grootschalige draaien te zijn, het is perfect voor kleine tafelpoten, kommen, pennen, en boren en schuren projecten. Het opzetten van een workshop rond uw draaibank vergt wel wat overwegingen.

Een benchtop draaibank is nog steeds een bepaalde hoeveelheid ruimte nodig om ├╝berhaupt nuttig. Plannen van uw dealer, zodat het samenvalt met de benodigde ruimte. Een goede regel is 6-8 acht voor, 3 voeten op de zijkanten en 3 voeten in de rug. Door dit te doen, heb je genoeg ruimte om te manoeuvreren in voorraad hebben een overzichtelijke werkplek, en in staat zijn om schoon te maken veel gemakkelijker.

Plan voor maximaal gebruik

Een rommelige workshop is een onbruikbaar workshop. Bij het opzetten van uw werkblad draaibank moet worden ondergebracht in een aparte bank in een ruimte gewijd aan alleen te draaien. Zorg ervoor om het te beschermen tegen steeds een dumpplaats van andere tools die je niet vaak gebruiken.

Hebben een aparte Bench

Het draaien van hout met een draaibank vereist een aantal verschillende snijgereedschappen, spindels, andere speciale onderdelen die helpen bij verschillende toepassingen. Je moet deze tools georganiseerd in een kast die is gewijd aan het gebruik ervan houden.

Kast voor gereedschap