de 4 beste keuken vloerbedekking ideeën

Er zijn veel verschillende opties die je zou kunnen gebruiken voor de keuken vloerbedekking. Het kiezen van de beste optie voor uw keuken kan een onmiddellijke impact op de algehele look van de kamer te bieden. Hier zijn een paar van de beste keuken vloerbedekking ideeën te overwegen.

Keramische tegel is een van de meest gebruikte vloeroppervlakken in een keuken. Keramische tegels kunnen u voorzien van een zeer duurzame vloer en een aantal verschillende ontwerp-opties. U kunt veel verschillende looks bereiken met een keramische tegel verdieping en het is volledig klantgericht. U kunt het installeren met een patroon en in een aantal verschillende maten en kleuren. U kunt meestal keramische tegels voor een redelijke prijs. Echter, als je iemand anders voor u installeren, de installatie zal meestal prijzig. Het installeren van tegel is een zeer ingewikkeld proces, zonder enige ruimte voor fouten.

Keramische tegel

Porseleinen tegel is zeer vergelijkbaar met keramische tegels, behalve dat het biedt u met een paar meer voordelen. Voor een ding, porselein is veel dichter dan keramiek. Dit betekent dat het minder snel scheurt of breekt als er iets wordt neergezet. In een keuken, zul je regelmatig vallen dingen, en porselein kunnen u voorzien van een beetje rust in vergelijking met keramiek. U kunt ook porselein, dat is dezelfde kleur helemaal door het materiaal. Dit betekent dat als het niet chip of kraken je misschien niet in staat om een ​​verschil te zien omdat de kleur is hetzelfde onder de toplaag. Dit is niet het geval met keramische tegels. Wees bereid om meer te betalen voor porselein in vergelijking met keramiek, omdat het een beter materiaal.

Porseleinen tegel

Een van de meest populaire vloeren opties en keukens vandaag vel vinyl. Vinyl is een lange manieren in de afgelopen jaren en ziet er beter uit dan ooit. Veel nieuwe vinyls zien er zo realistisch dat u het verschil tussen vinyl en het echte ding niet kan vertellen. U kunt vinyl dat eruit ziet als hardhout, tegels, stenen, en bijna al het andere dat je maar kunt bedenken te krijgen. Een goede kwaliteit van vinyl kan ook zeer duurzaam en bestand tegen een grote hoeveelheid verkeer en het gebruik. Vinyl gaat goedkoper dan tegel en de installatie is een stuk eenvoudiger. Het belangrijkste nadeel van dit type vloer is dat het komt op rollen en is niet geschikt voor elke kamer indeling. In sommige kamers, kunt u kijken naar een veel afval.

sheet Vinyl

Vinyl planken zijn een andere vloerbedekking optie die je zou willen overwegen voor uw keuken. Vinyl planken te elimineren het probleem met het kopen van te veel afval, omdat je alleen wat je nodig hebt kunt installeren. Veel vinyl planken kunnen zelfs in een zwevende wijze die de noodzaak rommelige lijm verspreid over de vloer elimineert geïnstalleerd. Dit is een van de snelst groeiende segmenten van de vloer markt.

4. Vinyl Planken