bezorgdheid over de veiligheid met keyless entry deadbolt sloten

Van de verschillende soorten van binnenlandse veiligheid die nu beschikbaar zijn, zijn keyless entry nachtslot opties steeds populair bij veel huiseigenaren en andere eigenaren van onroerend goed. Deze keyless types binnenkomst van nachtslot sloten helpen om te gaan met een aantal van de risico’s van meer traditionele lock types. Keyless entry sloten elimineren ook de noodzaak voor extra toetsen op een sleutelhanger. Er zijn echter nog security aard van die soort elektronisch slot hardware. Hier zijn enkele van de belangrijkste bezorgdheid van de consument over keyless entry nachtslot sloten en uitgebreide huis of eigendom veiligheid.

Key Code Protection – Aangezien elektronische keyless entry op basis van sloten, keyless entry deadbolts rekenen op combinatie nummers die eigenaren van onroerend goed te gebruiken om toegang tot het interieur van het gebouw te krijgen. Een security probleem zich bezighoudt met de veiligheid van de belangrijkste codes zelf. Degenen die niet in staat zijn om hun belangrijkste codes te onthouden kan schrijven deze omlaag of houden ze ergens waar een dief of onbevoegden geen toegang toe hebben. Omgaan met de belangrijkste code beveiliging is een van de belangrijkste punt om ervoor te zorgen dat keyless entry deadbolts bieden een goede bescherming voor de woning.

Tijdige toegang – In sommige gevallen, eigenaren maken zich zorgen dat het toevoegen van keyless entry deadbolts kan de tijd toe te voegen aan hun huis of eigendom vermelding. Dit is meestal niet een groot probleem, behalve degenen die onroerend goed in minder veilige gebieden het gevoel dat ze moeten in staat zijn om hun gebouw snel in te voeren, zonder vertraging.

Battery Power – Veel keyless entry nachtslot sloten op de accu. Dit kan problemen veroorzaken als de batterijen slijten. Sommige eigenaren van onroerend goed kunnen security problemen in verband met laag vermogen of lege batterijen in een slot tegenkomen. Dit kan ook leiden tot ongemakkelijke toegang problemen. Consumenten moeten hun lock hardware providers praten over hoe hun producten te gaan met de batterij bijna leeg. De beste sluitsystemen alert eigenaren voordat de batterij te laag wordt, waardoor problemen met onvoldoende elektrische stroom.

Slagsleutel – Hoewel keyless entry deadbolts zijn gemaakt om een ​​specifiek veiligheidsprobleem genoemd slagsleutel aan te pakken, kan dit probleem nog steeds van toepassing op een aantal keyless entry units. Slagsleutel gaat met behulp van een “dummy sleutel” naar een nachtslot te forceren. Onderzoekswerk heeft aangetoond dat dieven deze methode om effectief breken nachtschoot sloten en toegang tot gebouwen krijgen. Consumenten kunnen willen ook hun provider bedrijven vragen hoe keyless entry producten slagsleutel kunnen aanpakken en zorgen voor verbeterde beveiliging voor een woning.

Over het algemeen, eigenaren van onroerend goed moeten kijken naar het volledige scala van slot en beveiligingssysteem keuzes die het meest effectief hun huis of eigendom te beschermen tegen inbraak. Keyless entry is een dwingende keuze die een deel van de risico’s verlaagt, maar de koper moet nog nadenken over uitgebreide beveiliging, die veel meer dan alleen het beveiligen van deuren en ramen tegen het binnendringen kan zijn. Voor de totale extra bescherming, sommige huishoudens vertrouwen op de security services die snel van eventuele bedreigingen die zich voordoen kunnen reageren. Kijk naar alle beschikbare opties voor het beveiligen van een huis en degenen die er wonen.