afstand petunia’s behoren

Petunia’s komen in verschillende mooie variëteiten en zijn relatief makkelijk te kweken en te verzorgen. Bloem bloeit voor verschillende petunia rassen variëren van mini petuniabloemen minder dan 1 inch in diameter tot de meer populaire grandiflora petunia bloom, die ligt tussen de 3 tot 5 centimeter in omvang. Net als bij andere soorten bloem plant, juiste afstand van de planten speelt een belangrijke rol bij het bepalen of een petunia planten falen of succes. Benodigde ruimte voor petunia’s zal in het algemeen afhangen van de variëteit die wordt geplant. Grandiflora Petunia; Bij het planten grandiflora petunia, hoeveel ruimte om hen zal afhangen van waar de bloemen worden geplant. Als u in koud of gematigde temperatuur klimaatzones wonen, moet ruimte die u uw grandiflora petunia ongeveer 12 inch tot 15 inch uit elkaar indien geplant in direct zonlicht gebieden, en plant ze ongeveer 8 tot 10 inches uit elkaar als ze planten in schaduwrijke gebieden. Om onkruid uit wurgen grandiflora petunia’s te vermijden, kunt u de ruimte van de petunia’s dichter bij elkaar – als ze worden relatief snel getransplanteerd. Waardoor grandiflora petunia rijpen te dicht bij elkaar zal meestal resulteren in minder bloemen en bloemen door de grotere omvang van de bloemen en planten moeten concurreren voor vocht en voedingsstoffen in de bodem;. Multiflorahyacint Petunia, spatiëring voor multiflora petunia’s kan worden een beetje meer vergevingsgezind, maar mag niet worden genegeerd. Terwijl u kunt meestal planten multiflora petunia’s een beetje dichter bij elkaar dan kon je met de grotere grandiflora ras, multiflora rassen moeten ook niet te druk of te laten groeien tot elkaar. Veel mensen kiezen multiflora rassen omdat ze veel meer vruchtbaar bloeiers, echter, het plaatsen van de planten te dicht bij elkaar zullen nieuwe bloemen en bloemen te remmen op de meeste rassen. Houd afstand voor multiflora petunia’s tussen 6 en 12 centimeter in de zon en 5-9 centimeter in schaduwrijke gebieden;. Spreading Petunia; Het verspreiden van petunia rassen, zoals de golf petunia hebben veel ruimte om zijwaarts groeien. Sommige soorten van het verspreiden van petunia’s kan groeien tot zo breed als 4 voet of zo, en je moet ruimte je het verspreiden van petunia omhoog dienovereenkomstig. U kunt helpen om de hoogte van sommige varianten van het verspreiden van petunia door het planten van hen over 2 1/2 voeten uit elkaar. Dit zal echter een aantal frequente snoeien om ze uit te groeien tot elkaar te veel te houden;. Hybrid Variety Petunia, vandaag, hybride petunia’s zijn een zeer populaire optie voor veel thuis bloemperken en tuinen. Vele variëteiten van hybride petunia’s geven u de grotere, meer opvallende bloemen van grandiflora variëteiten evenals de weersbestendigheid en de tolerantie van kleinere multiflora petunia’s. Tussenruimte eisen voor hybride petunia’s verschillen aanzienlijk per variëteit, zo is, moet je een goed geïnformeerde medewerker bij uw lokale tuin kwekerij te vragen over regelafstand vereisten voor het soort hybride petunia u denkt aan het planten. Als u deze informatie niet gemakkelijk te verkrijgen, moet je dezelfde vuistregel voor grandiflora of multiflora variëteiten volgen. Plant grotere variëteiten een beetje verder uit elkaar, en plaats kleinere rassen een beetje dichter bij elkaar.