schaduw uw zwembad met een zwembad baldakijn

Een zwembad luifel is in wezen een groot tuinhuis voor uw zwembad. Het tinten in de hete zomer, zodat u om weg te zwemmen van de schittering van de zon. Dat maakt het zwemmen veel comfortabeler in de hitte, en het zwembad zal worden gebruikt. Het zwembad luifel komt in verschillende maten en vormen, zodat u kunt een deel of het geheel van het zwembad, en ook het zwembad surround dekken.

Een zwembad luifel is een investering, want het is meer dan een zeil op stangen. Het is een zorgvuldig ontworpen stuk voor het huis en als zodanig, is vrij duur. Je krijgt wat je betaalt voor, echter. De kap zelf is zwaar doek dat niet zal scheuren in de geringste wind, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren te mengen met uw huis.

Kosten

De structuur van de kap is stevig, aangezien het moet het weer staan. Toch zal zomerwinden niet buigen de polen, hoewel het zwembad luifel zal moeten worden afgebroken en opgeslagen in de winter. Aangezien het zwembad niet wordt gebruikt, de afwezigheid toch niet worden gemist.

Installatie

De grootte van het zwembad luifel betekent dat het duurt een tijdje op te zetten, en het is echt vereist twee mensen om het werk te doen. Eerst wordt het frame samengesteld, die het langste deel van de taak en de kap wordt gebonden zijn plaats geplaatst. Afhankelijk van de grootte van het zwembad en het zwembad luifel, verwachten voor een verblijf tot een halve dag zetten het zwembad luifel voor de zomer nog een reden om over te laten voor het hele seizoen. Het proces is vrij eenvoudig, meestal samen stukken metaal bouten door middel van pre-en-klare gaten.

Ontwerp

Er zijn veel verschillende ontwerpen van het zwembad luifel. U kunt verschillende maten, die een gedeeltelijke of volledige schaduw kan bieden aan het zwembad, of zelfs een op maat ontworpen-die nodig zou kunnen zijn als u een zwembad met een ongebruikelijke vorm.

Gebruiken

De standaard ontwerpen zullen aanzienlijk goedkoper, maar nog steeds beschikbaar in een waaier van kleuren zijn. Kies een met zware doek voor de overkapping, omdat deze de beste schaduw zal geven en hun kracht zal langer leven te schenken. Het kopen van de beste zwembad luifel je kunt veroorloven zal betekenen vind je de leukste slijtage hebben van te maken.

Afhankelijk van het klimaat, het zwembad kon luifel omhoog gaan al in mei en blijven tot begin oktober. Voor de meeste gebieden zal het alleen in de hoogte van de zomer, wanneer de zon op zijn sterkst. Het is vooral goed voor zwembad partijen, en als je kinderen die intensief gebruik maken van het zwembad, maar je moet niet vergeten dat het zwembad luifel niet UV-stralen zal snijden, zodat waterdichte bescherming van de huid is nog steeds nodig.

Wees ervan bewust dat als een storm of extreem slecht weer wordt voorspeld, moet u nemen van de pool canopy dat het niet wordt beschadigd of verwijderd opgeheven, maar het kan ook een kwestie van veiligheid. goed gebruikt, kan een pool luifel een echte aanwinst voor een huis.