OPVOEGING bakstenen en mortel gewrichten

OPVOEGING bakstenen betreft de vernieuwing van de mortel gewrichten. De mortel gewrichten zijn gevoelig voor verval en kan een onaantrekkelijke verschijning na een paar jaar gebruik te hebben. De OPVOEGING baan kan een nieuwe look aan de buiten- en binnenkant van uw huis. Het is van essentieel belang om de gewrichten te vullen met bijpassende mortel.

Bij de voorbereiding van de gewrichten, moet u de losse en beschadigde mortel te verwijderen om ervoor te zorgen dat de nieuwe mortel een goede binding te krijgen en te houden voor meerdere jaren. Gebruik een klein hoofd beitel en een harde borstel om de beschadigde mortel te verwijderen. Gebruik geen elektrisch gereedschap, zoals je kan eindigen beschadiging van de randen van de stenen. Als u stenen die moeten worden vervangen, zullen u nieuwe stukken te krijgen. Losse bakstenen kan worden bevestigd met behulp van keramische lijm.

Stap 1 – Bereid de gewrichten

De mortel u gebruiken voor de OPVOEGING baan zal moeten vergelijkbare eigenschappen, kleur en textuur als de originele hebben. Om deze reden, moet u wellicht een voorbeeld van de bestaande mortel te krijgen en raadpleeg een verkoopmedewerker in een ijzerhandel aan de mortel die het dichtst bij het origineel gebruikt in uw gebouw te krijgen. De mortel u koopt vormen een ijzerhandel kan gemakkelijk worden gemengd, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2 – Bereid de mortel

U kunt ook de voorbereiding van de mortel jezelf, maar je moet het zand, kalk en cement te krijgen. De exacte concentratie van elk van deze ingrediënten kan variëren naar gelang de aard van de mortel die u in uw gebouw, dus misschien wil je om een ​​specialist te raadplegen om de juiste hardheid en textuur te krijgen. De mortel kan worden bereid in een plastic emmer of een kruiwagen en moet je langzaam meng tot het bereiken van de juiste consistentie. De consistentie heeft gelijk als de mortel zal vasthouden aan de troffel wanneer het ondersteboven wordt gehouden.

Stap 3 – Vul de gewrichten

Breng wat water op de stenen en de gewrichten, die ervoor zorgt dat de mortel een verbeterde hechting hebben. Om te voorkomen dat het krijgen van mortel op de stenen, kunt u plakband te gebruiken om deze te dekken, terwijl je de gewrichten te vullen.

Stap 4 – Maak de gewrichten

Met een troffel, kunt u de verbindingen met mortel vullen. Idealiter moet je dunne lagen aan te brengen en laat minstens 2 uur drogen alvorens de volgende laag. Toepassen zoveel lagen als nodig, totdat de mortel is ter hoogte van het oppervlak van de stenen.

Als u meerdere lagen aan te brengen, zult u krimp te verminderen en te voorkomen dat de ophoping van luchtzakken in de mortel.

Glad uit de buitenste laag van de mortel gebruik van een gelikter. Zorg ervoor dat het gereedschap dat u gebruikt kan passen binnen de gewrichten en het uitvoeren van de laatste voordat de buitenste laag van de mortel droog is. De bedrieger zal de mortel comprimeren en een dunne filmlaag, die wordt uitgehard tot 1 jaar.