kleuring uw magazine rack in uw badkamer te passen

Om een ​​samenhangende look voor uw badkamer te maken, vlekken op uw lectuurbak aan te passen of aan te vullen de andere kleuren in de kamer. Beitsen van hout is een eenvoudig proces, indien correct gedaan, en kan gemakkelijk worden bevestigd als verkeerd gedaan de eerste keer. Volg hieronder voor een middag project de eenvoudige stappen.

Voordat u de kleuring proces kan beginnen, moet u de juiste kleur te vinden. Je kon gewoon overeenkomen met het magazine rek om de kleur van de badkamer of gaan met een overkoepelende thema of een waaier van kleuren. Je zou zelfs kunnen gebruik maken van een volledig botsende kleur om aandacht te vestigen op het werk en geven de ruimte een wat karakter. Wat je ook beslist, maar zorg ervoor dat je kijkt naar de vlekken in de winkel en kies degene die je denkt dat het beste in uw badkamer uitzien als het wijzigen van het kon later problematisch zijn.

Stap 1: Kleuren kiezen

Zorg ervoor dat je het zand en het reinigen van de rek hout tijdschrift eerste. Schuren zullen oudere vlekken te verwijderen en zal ook het openstellen van graan van het hout, zodat het de vlek beter zal absorberen. Als het hout al is geschilderd of gebeitst je nodig hebt om schuurpapier te gebruiken met een grove korrel, zodat je de oude verf kan verwijderen of vlekken eerste. Steeds meer gebruik van een fijnere korrel tot je hebt een zeer fijne korrel (220) wordt gebruikt. Je hoeft niet zo ver voor nieuw hout te gaan als je kunt gewoon beginnen met een fijn schuurpapier en open het graan. Zorg ervoor dat u al het stof door de schuren te verwijderen voordat de volgende stap.

Stap 2: Voorbereiden van de Magazine Rack Hout

Roer de vlek in de pot, en blijf roeren het elke 15 minuten of zo als de zwaardere pigmenten aan de onderkant kan beslechten. Breng het royaal met een borstel of een zachte doek. Kleuring pads kunnen ook worden gebruikt. Verwijder extra vlek die net zit op de top van het oppervlak en met een zachte doek rib het pigment in het hout. Het laatste wat je moet doen is af te vegen in de richting van de vlek te helpen creëren van een uniforme uitstraling. Houd het herhalen van de kleuring proces tot je tevreden bent met het resultaat.

Stap 3: Het toepassen van de Stain

Om het hout tegen krassen en morsen te beschermen, gebruik dan een duidelijke polyurethaan topcoat. Roer de vloeistof voor toepassing en een hoogwaardige borstel om in de richting van de houtnerf. Laat de toplaag droog voor een dag voordat u het magazine rack of je zou kunnen eindigen schade aan de finish.

Stap 4: het beschermen van Wood

Als u deze eenvoudige stappen te volgen, zal je eindigen met een mooie tijdschriftenrek dat zowel mode en functie zal brengen in uw badkamer voor de komende jaren.