het vervangen van oude speelgoed dozen

Het vervangen van oude speelgoed dozen kunt u een aantal keuzes die hedendaagse stijlen en ideeën te brengen in het spel te geven. De meeste oude speelgoed dozen werden gebouwd van verschillende houtsoorten die ofwel kunnen gekleurd of geverfd. Vandaag de keuze van speelgoed dozen nog steeds onder andere houten kisten, plus een verscheidenheid aan plastic dozen aan de behoeften aan gezocht door veel ouders lichtgewicht duurzaamheid voldoen. Ook veel speelgoed dozen zijn tegenwoordig integraal stukken in meubels groepering aangeboden als onderdeel van de slaapkamer decor van een kind.

Het vervangen van een oude speelgoed doos met een platte houten box-vier zijden, een bodem en een scharnierende top die flips up-is een methode die hij open voor uw creatieve afwerking verlaat. Personaliseren van een gewone kist door sjabloneren op de naam en andere favoriete ontwerpen van je kind is een geweldige methode om het vak speelgoed aan te passen.

The Plain Box

Veel kinderen voelen zich aangetrokken tot een bepaald beroep als een brandweerman, verpleegster, politieagent, militair, piloot, arts en nog veel meer. Het maken of de aankoop van een stuk speelgoed box gemaakt om te kijken als een brandweerkazerne, ziekenhuis, vliegtuighangar of andere soortgelijke structuur zal helpen kinderen zetten hun speelgoed weg. Elk kind die houdt van spelen met vuur motoren zullen willen “drive” het in het station als je klaar bent “het blussen van het vuur.” The Toy Box, in feite, kunnen worden ontworpen als een brandweerwagen, politie auto, vliegtuig, locomotief of een groot aantal andere “vervoer” thema-ideeën. Dierlijke thema’s werken ook goed met een stuk speelgoed doos gebouwd om te kijken als een schuur-rood met geschilderd op hooi lofts en zijdeuren.

thema Boxes

Hoewel veel design ideeën die te binnen schieten snel kleine jongens passen, vergeet niet dat kleine meisjes willen een vleugje vrouwelijkheid over de kamer. Roze en lavendel gekleurde speelgoed dozen zijn favoriete keuzes. Velen kunnen nabootsen meubelstukken die bijdragen aan het kleine meisje de kamer inrichting. Keuzes voor ontwerpen omvatten alles van een vlinder doos puppies, paarden en nog veel meer. De prinses thema blijft in overeenstemming van generatie op generatie voor kleine meisjes. Paardenkoets of het kasteel vormen zijn voorkeur genieten.

De vrouwelijke touch

van alle kinderen shows met herkenbare personages markt speelgoed dozen op basis van hetzij de show thema, of er uitzien als het teken zelf. Lievelingsdier keuzes als een kikker speelgoedkist, schildpad speelgoedkist, paard speelgoedkist en anderen zijn populaire keuzes, hoewel ver afdwalen van de typische rechthoek of vierkante Toy Box. Sommige speelgoedkist ontwerpen ook vertrouwde vormen als een grote, gele schoolbus.

andere ontwerpen

Speelgoed dozen zijn ook op de markt gebracht met een activity-based thema’s. Dezen bevatten educatief speelgoed die helpen bij de ontwikkeling van de kindertijd, zoals het leren vormen, het herkennen van klanken, wiskunde of lezen. Het kiezen van een thema-speelgoedkist of het creëren van een op maat gemaakte, persoonlijke opslag eenheid gaat een geweldige vervanger voor die oude speelgoed doos. Nieuwe soorten speelgoed dozen zorgen voor een grotere uitdrukking van de belangen en de speeltijd van een kind;. Check out de vele stijlen en thema’s beschikbaar in speelgoed dozen die vandaag door het surfen op het net. Vaak fabrikanten en distributeurs bieden koopje kortingen voor online bestellen.

Activity-Based Themes