storm deur hardware-installatie

Storm deur hardware is het belangrijkste onderdeel voor het installeren van uw storm deur. Tijdens het monteren en installeren van de hardware is niet een moeilijk ding om te doen, is het belangrijk dat het goed wordt gedaan, zodat uw storm deur goed werkt.

Handvat deur en sluitmechanisme

Volg eventuele specifieke instructies van de fabrikant voor het samenstellen en bevestigen van de deurklink en het slotmechanisme. De storm deur hardware moet een sjabloon bevatten om u te helpen weten waar de piloot gat te boren in de metalen kader van de storm deur. Zodra u de gaten hebt geboord, steekt het interieur en exterieur deurgrepen, het veiligstellen van hen met de bijgeleverde schroeven.

Bevestig de Striker

Voordat u de slotplaat van de deurpost, markeren waar de spits zal gaan op de deurstijl. De spits is de metalen plaat die het mogelijk maakt de deur goed te vergrendelen. De locatie van de ontvanger is afhankelijk van de positie van de hendel op de deur. Nadat u de locatie hebt gemarkeerd, installeert u de spits. Het centrum van de spits heeft een gat waarin de grendel zitten als de deur gesloten is. Met behulp van een beitel te verwijderen van het hout in het gat, uithollen it out.

Monteer de Closer

De dichter is het stuk van de storm deur hardware die het mogelijk maakt uw deur te openen en te sluiten soepel, zonder zweepslagen openen of dichtslaan. Volgens de instructies van elke fabrikant, zet de complete dichter eenheid, met inbegrip van het schuiven van de ring op het dichter bij elkaar. Eenmaal geassembleerd, houden het niveau dichterbij de aanbevolen hoogte, markering op de deur en deurpost de beugel locatie. Zodra u de juiste plekken hebt gemarkeerd, bevestigt hoe dichter bij zowel de deur en de deurpost, vast te draaien op beide locaties.

Mount Safety Chains

De veiligheidsketen is wat houdt de deur uit vliegen open en crashen in de buitenkant van het huis als het wordt opengegooid. Bevestig de veiligheidsketting op de deur en kozijn per instructies van de fabrikant.

Test de geïnstalleerde hardware

Zodra je klaar bent met de montage en het bevestigen van de hardware, testen van uw storm deur om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Zorg ervoor dat de deur waterpas staat en dat het openen en sluiten zonder enige problemen. Als de deur slaat dicht of is moeilijk te openen, moet u de dichter te stellen totdat de deur opent en sluit.