het vervangen van een gebroken draaibank riem

Een draaibank band kan op een gegeven moment moeten worden vervangen. U hoeft niet in paniek te raken als de taak van de vervanging van dit is niet een, dat is erg moeilijk. Het is altijd een goed idee voor u om veel aandacht te besteden aan uw draaibank riem, zodat je in staat zijn om goed voor te bereiden om te worden vervangen zal worden. Met de juiste hoeveelheid gereedschappen en weet hoe je zult zien dat de baan zelf is er een die is vrij eenvoudig te doen.

Het eerste dat je moet doen is de aandrijfriem verwijderd. Krijg handleiding van de fabrikant uit, zodat u in staat om goed te krijgen alle van de draaibank dekt verwijderd zal zijn. Zodra je dit hebt gedaan, zul je in staat zijn om de stroomvoorziening genomen af ​​van uw draaibank te krijgen. stekker uit het gewoon of gooi de breker. Als u een nieuwere instrument dan zul je een slot hebben out optie die u ook kunt gebruiken. Klik hier voor de riem volledig aangedraaid totdat u het kunt zien. Vanaf daar is het tijd om de twee bouten die houden van de swing arm waar het is te krijgen. Haal ze uit de stelmoer.

Stap 1 – Bereid je voor Drive Belt Removal

Er zijn vier bouten die zullen moeten worden verwijderd. Ze zijn wat houdt het lagersamenstel aan de aandrijfas van de draaibank. Uw aandrijfas gaat uiteindelijk alleen opknoping door de bandsnelheid. Dit zal u helpen om te kunnen gemakkelijk toegang tot de riem te hebben en krijgen verwijderd. Hier krijg je een goede blik op de band om eventuele knelpunten te zien. Kijk over de getande wielen om ervoor te zorgen dat er geen overgebleven puin van de oude riem.

Stap 2 – Verwijdering van Drive Belt

Zodra u het gebied zijn geïnspecteerd zult u dan in staat zijn om de aandrijfriem vervangen te krijgen. Je zal beginnen door het verkrijgen van het aandrijfsamenstel, evenals het onderste wiel verplaatst en uit de weg. Zodra je dit hebt gedaan ben je klaar om in het nieuwe riem te zetten. Om dit te doen zul je de gordel krijgen uitgerekt naar de juiste locatie, kunt u dit doen met uw vingers en een soort van stomp voorwerp.

Stap 3 – Drive Belt

Het is nu tijd om de drive lagerassemblage terug waar het hoort te gaan zetten. Zorg ervoor om het te krijgen vastgeschroefd op zijn plaats. Vanaf daar is het tijd om de snelheidsaanpassing arm weer vastgemaakt en zo goed vastgeschroefd te krijgen. Het wiel dat u gebruikt om de onderste katrol aan te passen, evenals de snelheidsaanpassing wiel moet ook weer worden aangebracht. Zorg ervoor dat ze zijn aangesloten zo dicht als ze kunnen krijgen. Klik hier voor de riem strakker op het aandrijfsamenstel en ontvang de draaibank covers vervangen. Je zult gewoon gaan in de omgekeerde volgorde waarin je deed toen de verwijdering heeft plaatsgevonden.

Stap 4 – Drive Belt Vervanging