het repareren van muren na het strippen behang

Vaak is de volgende stap na het strippen behang is het repareren van muren, waar gipsplaten of gips is afgescheurd ook. Toen behang voor het eerst in nieuwe woningen wordt toegepast, is het interieur finisher priemgetallen zelden de gipsplaat of gips wand eronder. Volg de onderstaande deze richtlijnen om gipsplaten en gips oppervlakken te herstellen na het strippen behang.

Wassen het wandoppervlak, vooral rond de gaten en scheuren, met een oplossing van trinatriumfosfaat en water, gemengd volgens de aanwijzingen container. Dit zal duidelijk uit ruwe lijm hobbels voordat je begint aan de oppervlakte Refinish.

Stap 1: Reinig korting op Old behanglijm

Strijk uit de gescheurde randen van de gipsplaat oppervlak of gips met een medium-schuurpapier (# 80 naar # 100), daarna lichtjes met fijne korrel # 200 schuurpapier. Dit zal een soepeler basis voor de resurfacing verbinding te creëren.

Stap 2: het zand rond de rand van de Gescheurd gipsplaten of gips

Om gipsplaten weer de kop opsteken, gebruik maken van standaard gipsplaten spackle resurfacing verbinding, beschikbaar stortklaar op te bouwen supply centers. Als u het overspuiten van gips, het verkrijgen van een pleister mengen kit en volg de aanwijzingen om nieuwe pleister te maken. Roer het gips in de emmer met een mengen peddel verbonden aan een boormachine op lage snelheid. Pas uw resurfacing verbinding of gips met een kort, breed plamuurmes, in neerwaartse bewegingen met ingang van 1 inch boven het gat of scheur. Spreid de verbinding soepel met een kleinere plamuurmes, tot een diepte van 1/4 inch. Voor diepere gaten en gutsen, breng dan een dikkere laag van de verbinding, ongeveer 1/2 inch diep.

Stap 3: Breng de Resurfacing Compound

Strijk de natte verbinding met een brede, lange plamuurmes totdat het zo gelijkmatig mogelijk en vrij van knife-edge lijnen. Het zal krimpen als het droogt dus zorg ervoor dat u het gat hebben gedekt helemaal tot aan de randen onzichtbaar te maken. Laat de verbinding of gips te drogen om een ​​gelijkmatige witte kleur.

Stap 4: glad uit de Compound

Zet je masker en open ramen en deuren in de kamer voor de beste ventilatie. Zand over de gerepareerde plekken met medium # 80 tot # 100 schuurpapier bevestigd aan een schuurpapier blok. Het blok levert een vlak oppervlak voor de beste contact met de verbinding of gips en voorkomt slijtage van je vingers. Werken via spots tot ze glad en zelfs aanvoelt rond de randen en in het midden. Eindig schuren met de fijne korrel # 200 schuurpapier. Er mag vrijwel geen verschil tussen de textuur van de gipsplaat of gips en de refinished plek.

Stap 5: Schuur de gerepareerde Spots

Om ervoor te zorgen uw gipsplaten is klaar voor het schilderen of opnieuw behangen, verf op een laag primer gipsplaten over de hele muur. Gebruik de primer aanbevolen door de verffabrikant voor een pleister muur.

Stap 6: Breng Primer

Stap 7: Clean Up Your Materials

Gooi overgebleven trinatriumfosfaat oplossing en gips mix volgens de aanwijzingen van de fabrikant.