het oplossen van veelvoorkomende houten binnendeur problemen

Als uw huis bevat houten binnendeuren, er zijn een paar eenvoudige reparaties die je moet weten hoe je als hout niet opstaan ​​om slijtage en andere materialen. In staat zijn om houten deuren en reparatie hardware Refinish kan ervoor zorgen dat uw deuren goed te laten werken, terwijl op zoek schoon en klaar te allen tijde.

Soms is de deurknoppen op houten binnendeuren zal stoppen met werken als de knop stokjes in de ene plaats naar de binnenkant staaf. Als je problemen hebt met het daadwerkelijk draaien van de deurknop, verwijder de schroeven op de plaat die het houden van de deurknoppen in zijn plaats. Verwijder beide deurknoppen en spuit een smeermiddel in de deurknoppen en op de stang die past in hen. Vervang de deurknoppen en schroeven en uw reparatie is voltooid.

steken Doorknobs

Houten binnendeuren soms niet goed gesloten omdat de grendel, het stuk van het slot dat wordt ingetrokken wanneer de deurknop wordt verdraaid, komt te zitten en geen grendel in het gat in het kozijn. Gebruik opnieuw een smerende spray om de vergrendeling los te maken. Spuit op de vergrendeling om het los te komen en als dat niet werkt, demonteer de deurknoppen en spuit alle interne onderdelen.

steken Klinken

Met veel gebruik kan scharnieren los worden, waardoor uw houten binnendeuren te schrapen tegen het kozijn, wand of zelfs de vloer. inspecteren eerst de schroeven die zijn bedrijf de scharnieren op zijn plaats. Als elke look kapot of versleten, vervang de schroeven en dat kan het probleem op te lossen. Als nieuwe schroeven niet de deur te repareren, kunt u proberen om de scharnieren lijm op zijn plaats. Gebruik een zware houtlijm dat de scharnieren blijven waar ze moeten. Als de scharnieren zelf zien er oud, ter vervanging van hen zou de beste optie zijn.

losse Scharnieren

Als u een glijdende bout, deurknop klink of enige andere vorm van twee-delige slot op uw houten binnendeuren en het kozijn, kan verkeerd uitgelijnde onderdelen betekenen dat uw deur niet goed dicht. De eenvoudigste manier om dit te verhelpen is het gat en omgeving plaat verplaatsen, zodat de vergrendeling past in het goed. Met de deur gesloten, markeren met een potlood op het deurkozijn waar je moet het gat met het oog op de juiste stand met de hendel te worden geplaatst. Nu moet je een nieuw gat met een klein mes maken of beitel en installeer het bord eromheen. Vul het oude gat met hout vuller of stopverf en schuren met schuurpapier om ervoor te zorgen dat het oppervlak is zelfs.

uitgelijnd Bolts

Uw houten binnendeuren zal nog goed werken als je deuren sneetjes en krassen in hen, maar ze zullen slordig uitzien. Gebruik eerst een houten vulmiddel en toe te passen in de scheuren. Zodra de vulstof droog is, gebruikt een zeer fijn schuurpapier rang zodat het vulmiddel gelijk met het oppervlak van de deur. U kan ook nodig zijn om te schilderen of vlekken op het vulmiddel, zodat het past perfect bij de rest van de deur.

Schrammen en inkepingen