hergebruik van kaarsvet om nieuwe kaarsen maken

Een geweldige manier om geld te besparen of om creatieve gaven is in het hergebruik van het kaarsvet die al droop van een kaars. Door dit te doen, kunt u komen met een aantal unieke nieuwe kaarsen die geparfumeerd, kleurrijk of gewoon eenvoudig en praktisch zijn. Hergebruik van oude kaarsvet is een heel goed project voor zowel degenen die willen geld of voor de kinderen op te slaan op een regenachtige dag.

Voor dit project zal je in ieder geval 4-5 ounces gebruikte wax nodig. Je kan sparen voor dit project, of verbranden in een paar kaarsen vooraf. Schraap de oude was met een boter mes van kleine schraper. Als u het opslaan van de was, bewaar het op een droge en koele plaats in een plastic zak.

Stap 1 – Verzamel Wax

Om te beginnen het hergebruik van uw gebruikte was om een ​​nieuwe kaars te maken, het opsplitsen in kleinere stukken. Gebruik genoeg om de votive houder die je moet invullen. Om de juiste meting te bepalen, vult een Pyrex maatbeker met het dubbele van wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld, als u 2 ounces gesmolten was, vul de beker aan de 4 ounce lijn.

Stap 2 – Break Up Wax

Melting uw gebruikte wax is zo eenvoudig als alleen het plaatsen in de magnetron. Doe dit stapsgewijs om ervoor te zorgen dat je niet de was oververhit raken. Als het te vloeibaar wordt, zal het meer tijd in te stellen of verliest zijn eigenschappen allemaal bij elkaar te nemen. Verwarm de was om de 30 seconden.

Stap 3 – Melt Wax

Haal de was en roer het. Verhit en mengen totdat het is gesmolten. Houd in gedachten dat de Pyrex glas gaat erg heet zijn. Gebruik een ovenwant en een roeren stok om de beker te behandelen en roer de was.

Stap 4 – Mix Wax

Zodra de was is gesmolten, is het een perfecte tijd om de geurende oliën toe te voegen. Kies uw favoriete geurende oliën en giet er een paar druppels in de was en roer het voor 30 seconden.

Stap 5 – Geuren toevoegen

Zodra de geurende olie is in het gesmolten kaarsvet gemengd, kunt u beginnen te gieten in de votive houder. Til de Pyrex beker met uw ovenwant en centreren het direct over de votive houder. Houd in gedachten dat als je te snel giet, zal het langs de zijkant van de Pyrex plaats van in de votive draaien.

Stap 6 – Giet in Votive

Stap 7 – Plaats Kaarsenlont

Zodra de was in de votive houder wordt gegoten, zal het beginnen om snel af te koelen. Wanneer er sprake is van een huid van was op de top, kunt u voorzichtig steek de lont in het midden van de was. Het moet rechtop staan. Zo niet, dan wacht een paar minuten voor de was om wat meer te harden en probeer het opnieuw. Na het volledig is afgekoeld, wordt uw kaars gedaan.