de basisprincipes van framing ramen van huizen

Framing huis windows is eigenlijk de handeling van het bouwen van een doos voor het venster in te stellen. Een goede lijst is belangrijk om het venster te beveiligen. Er zijn een paar fundamentele dingen die je moet weten over het huis venster framing, en hier zijn ze dan,. Header; De header zal worden gebruikt als een ondersteuning die helpt om het gewicht te verdelen tussen de muren. Het is belangrijk, want zonder dit element van de muur zal moeten meer van het gewicht te dragen, en het raam kon mislukken;. Koning Studs; Deze studs zijn toepasselijke naam. Dit zijn de punten waar alle andere studs zal worden opgebouwd uit. De koning studs moeten in staat zijn om meerdere studs en gewicht, zodat het frame op zijn plaats blijft zonder schade aan de constructie te ondersteunen;. Isolatie, als het gaat om het bepalen van een raam, voldoende ruimte moet worden toegestaan ​​voor een goede isolatie. Zonder de isolatie kun je net zo goed een gigantisch gat in de muur. De lucht kan ontsnappen en komen uit een raam zonder de juiste isolatie en maak uw huis erg ongemakkelijk;. Er zijn verschillende andere elementen als het gaat om het bepalen van een raam, maar dit zijn een paar van de belangrijkste degenen.