vervangen binnendeuren in 4 stappen

Het vervangen van uw interieur deuren, is een eenvoudige en effectieve manier van het opknappen van uw huis. Nadat u de perfecte binnendeuren heb gevonden om de oude te vervangen, kunt u eenvoudig zelf installeren. Hier zijn vier snelle en eenvoudige stappen om een ​​nieuwe binnendeur installeren.

Benodigd gereedschap

• schroevendraaier; • cirkelzaag (of Hand Plane); • combinatieschrijfhaak; • Boor met extra lange Phillips tip; • 2 1/8 inch gatzaag; • 7/8 inch spade bit; • centreren bit; • Meetlint; • Hammer; • Utility Knife; • ¾ inch en 1 inch beitels

Stap Een – Het nemen van Down the Old Door

De eerste en meest voor de hand liggende stap is het verwijderen van de oude deur. U wilt aan de scharnierende kant van de deur staan ​​en verwijder de pinnen. Begin met het onderste scharnier en werk je weg omhoog. Misschien wilt u iemand om u te helpen om de deur te houden zodat het niet zal omvallen als je eenmaal alle pinnen te verwijderen. Als een pin niet gemakkelijk uit komt, kunt u deze kraan uit zachtjes met een hamer en / of schroevendraaier.

Stap Twee – Aan de nieuwe deur Ready

Gebruik de oude deur te achterhalen van de omvang van de nieuwe deur. Trace rond de oude deur op het nieuwe met een potlood te geven waar de nieuwe deur moet worden bijgesneden. Als u de oude deurknop en sluitwerk, kennis te nemen van de manier waarop ze samen worden geknutseld,. Zodra u de nieuwe deur klaar is, gebruik dan een scoring instrument en liniaal om de randen te markeren. Gebruik een cirkelzaag aan de nieuwe deur naar beneden op maat gesneden. Vergeet niet om ruimte te laten voor de goedkeuring. Het algemeen vindt u wilt vertrekken 1/8 inch rond de bovenkant en zijkanten van de deur, en 5/8 inch onder de bodem.

Stap drie – Installatie van de scharnieren

Zodra uw nieuwe deur op maat wordt gesneden, leg de oude deur op de top van de nieuwe om te bepalen waar de scharnieren te plaatsen. Gebruik een combinatieschrijfhaak de tapgaten naar de nieuwe deur.

Beitel de scharnieren uit door op te staan ​​van de deur aan de rand met het scharnier layouts naar boven. Doe dit door de beitel te tikken om de pen te schetsen, dan beitel uit de bezuinigingen zo diep als het scharnier is dik. Gebruik de beitel op een lage hoek op de platte kant om te voorkomen dat het graven te diep. Tik voorzichtig weg het houtafval.

Controleer de diepte van proef aanbrengen van een scharnier in de pen. Als het niet past, zachtjes beitel weg meer hout totdat het goed past. Zodra het past, gebruik dan een boor van de scharnieren schroef op.

Stap Vier – Het installeren van de deurkruk

Mark waar de staking plaat gat aan de deur rand, dan plaatst u de deurknop sjabloon om aan te geven waar de deurknop en grendel zal gaan. Als je hergebruik van de oude deurklink, neem metingen van de oude deur.

Uw instructies zal u laten weten welke maat boor u nodig hebt als u de installatie van een nieuw handvat. Als de hendel geen instructies heeft, gebruikt u een 2 1/8 inch gatzaag, en een 7/8 inch spade beetje naar de rand van de vergrendeling van de cut.

Als je gaat om vlekken of verf de deur, nu is het tijd om dit te doen. Laat het volledig drogen voordat u de deurknop en grendel set. Je zal de eerste set grendel te installeren. Schroef de klink aan de deur en vervolgens alle deurknoppen installeren.