stabiliseren van een asymmetrische belasting in de wasmachine

Soms een wasmachinelading balans raakt, wat problemen oplevert bij het centrifugeren veroorzaken. Als er niemand is om het te verbeteren wanneer dit gebeurt, kan ernstige schade aan de wasmachine optreden.

Als de belasting is opgebouwd uit kleinere items, ze bewegen gemakkelijk rond in het water tijdens het wassen en zelden uiteindelijk onevenwichtig. Echter, bij het wassen van een van de twee zware voorwerpen, kunnen uiteindelijk aan dezelfde zijde van het bad aan het einde van de wascyclus.

Wat zijn de oorzaken dit?

Als u een grote bonkend geluid uit uw wasmachine te horen, zet het uit zo snel als je kunt. Bereiken en de belasting zodat de inhoud op gelijke afstand rond het bad handmatig opnieuw. Zet de machine weer aan en zet de centrifuge. Wachten om te zien of het geluid opnieuw voordoet. Indien nodig, verplaatst u de inhoud rond en probeer het opnieuw. Als het probleem is een zwaar product dat moeilijk te herverdelen, voeg een andere post aan de trommel te balanceren. Voor het verlaten van, zorg ervoor dat de machine draait soepel en zonder ongewone geluiden.

waarschuwing Sounds

Wasdrogers dit probleem zelden, hoewel zware voorwerpen wat lawaai zal maken als ze bewegen in de trommel.