schuur houtskeletten in vier stappen

Schuur houtskeletten is aan het bouwen in een stijf frame waaraan een loodsdak kan worden vastgesteld. U kunt deze af te ronden zonder enige inbreng van een professionele timmerman. Dit komt omdat buiten opslagloodsen worden gebouwd met een plat dak of een lage toonhoogte, omdat er geen platte dak is geheel vlak.

Step One – Metingen

Voordat het werk kan worden uitgevoerd is het van belang dat de stal constructie nauwkeurig gemeten. Deze metingen omvatten de opkomst van de stal, die het verschil in afmetingen van de basis van de stal naar de top van de daklijn aan de voor- en achterzijde van de schuur.

De overspanning is de gemeten langs de langste zijde van de stal. De toonhoogte zal ook moeten worden gemeten. Dit is de hoogte van het dak en van de ondergrens van een schuur dak 3 inch en kan worden verhoogd als sneeuw- en weersomstandigheden beïnvloedende factoren binnen een bepaalde regio. Controleer relevante bouwvoorschriften, aangezien zij informatie over de juiste plaats voor een schuur dak zal bieden.

Stap twee – Rafters

De lengte van de nok wordt bepaald door de grootte van de stal. Zorg ervoor dat ze een extra voet lang voor zowel de voor- en achterzijde van het gebouw. Bijvoorbeeld, indien de stal constructie 10ft breed dan de balken moet lang worden 12 ft. Gebruik een zaag een inkeping in de voor- en achterkant van de nok, zodat deze precies in de voorste en achterste zal leggen wanden van de buiten berging. De inkepingen kunnen worden gekleurd met een framing vierkant, maar het is essentieel dat alle spanten zijn identiek aan elkaar om een ​​perfecte pasvorm te bevorderen.

Stap drie – Installatie

Voordat u de spanten op zijn plaats, gebruik dan een framing vierkant af te bakenen hun gewenste locatie. De framing plein staat zal zijn om de breedte van de spanten, die zal het gemakkelijker maken om te markeren meten. Zodra de merktekens voor spanten is afgesloten, kunnen worden in plaats van de stal houtskeletten proces gebracht.

Vanaf een uiteinde van de stal en constructie ervoor dat de inkepingen zodat de nok goed past in positie op de voor- en achterkant van de schuur. Gebruik altijd een lange type nagel zet hem op zijn plaats. Herhaal dit proces met alle balken.

Stap Vier – Framing

Secure lengten van fascia board tot de nok naar de schuur houtskeletten te voltooien. De platen moet dezelfde lengte als de spanten zijn. Zij moeten ook dezelfde breedte als de balken zijn, maar moet ook afstand omvatten. Bijvoorbeeld, als de spanten zijn 6 inches breed en 6 zijn geplaatst naast elkaar, dan is de gevellijsten 12 duim breed. Zodra alle fascia boards zijn geïnstalleerd, start het aanbrengen van de opslagloods dak dat zal worden gemaakt van asfalt rollen plus een onderlaag.