zeven voordelen van een handheld natte droge stofzuiger

Handheld Nat Droog stofzuigers hebben een aantal voordelen die hen aantrekkelijker dan andere soorten stofzuigers sommige klanten. Hier zullen we een aantal van deze voordelen van een dergelijke stofzuigers te bespreken.

1. Reinigen makkelijker gemaakt

Reiniging elk type morsen gemakkelijker en handiger bij gebruik van dit soort stofzuigers. Ze maken het veel gemakkelijker te halen vuil van verschillende soorten en zelfs vloeistoffen.

2. Draagbaarheid

Handheld stofzuigers zijn zeer draagbaar en dit maakt ze nuttig om te gebruiken voor diverse kleine banen en op verschillende plaatsen. Bovendien, als ze nat-droog-functie, ze zijn nog gunstiger omdat ze rond overal worden uitgevoerd opruimen zowel natte als droge morsen, omdat zolang zij betalen ze geen behoefte aan een elektriciteitsbron.

3. Filtratie Mogelijkheden

Deze soorten handheld stofzuigers hebben het voordeel dat de mogelijkheid van het filteren de vuildeeltjes ze opzuigen. Dit is ook mogelijk en voordelig dankzij het nat of droog zuigen opties.

4. zuigkracht

Handheld nat droog stofzuigers hebben meestal een hogere zuigkracht waardoor ze ideaal zijn voor het opruimen van zowel natte als droge morsen maakt. De zuigkracht is nog groter, aangezien vloeistof gemorst hebben meer macht en kracht om goed te worden opgezogen.

5. makkelijker schoon te maken

Deze stofzuigers zijn relatief gemakkelijker reinigen van zeer vaak geen tassen of zakken die worden leeggemaakt en verwijderd moeten omvatten. Als u het filter elke keer dat u uw nat-droog stofzuiger schoon te maken, zult u uw stofzuiger te beschermen tegen elke aangekoekt-on stof en het zal de levensduur aanzienlijk te verlengen.

6. Handige accessoires, Functies en gereedschap

De meeste stofzuigers bevatten soortgelijke accessoires en gereedschappen. Echter, de meeste modellen van de nat-droog stofzuigers hebben een betere wissers, gemotoriseerde borstels en meer uitschuifbare spleet gereedschap. Dit maakt deze stofzuigers meer handig en ideaal voor het reinigen van beperkte plaatsen, trappen, auto’s, tussen de kussens, hoeken en groeven. Omdat ze zelfs te beheren op te halen natte plekken, hun wissers zijn meestal van een betere kwaliteit. Nat-droog stofzuigers zijn ideaal voor het reinigen van beide verdiepingen en tapijten, en te beheren om zeer kleine deeltjes, variërend van stof, haar huisdieren ‘, kruimels en andere gemorste vloeistoffen, inclusief vloeibare Opvangkuip. Deze nat-droog Stofzuigers Alle automatische uitschakeling apparaat dat de mogelijkheid om het zuigen van de stofzuiger nadat een bepaald vloeistofniveau opgezogen regelen wordt bereikt, dat de stofzuiger behoorlijk vol maakt en derhalve vereist verwijdering heeft opgenomen. Het mondstuk van dergelijke stofzuigers zijn gewoonlijk veel breder om een ​​snellere zuigwerking mogelijk omdat het een groter gebied kan bestrijken. Dit is vooral gunstig bij het schoonmaken van vloeistof gemorst.

7. Verschillende maten beschikbaar

De kracht van nat-droog Kruimelzuigers varieert, hoewel de meeste modellen zijn zeer krachtig in vergelijking met normale handheld stofzuigers, omdat deze te kunnen zuigen gemorste vloeistof ook. Het vermogen wordt ook beïnvloed door de werkelijke grootte van de stofzuiger, en om verschillende wensen van de klant beter voldoen, zijn er verschillende maten handheld nat-droog stofzuigers op de markt. De kwestie van de draagbaarheid en het gewicht in het spel komt hier, maar zelfs kleine stofzuigers zijn nogal sterk als ze van de nat-droog bereik. Voor vacatures grotere schaal en voor bedrijven, zoals stofzuigers zijn beschikbaar tegen een nog grotere kracht en zijn dus iets groter.

Bij het overwegen van deze voordelen kan worden vastgesteld dat het een goed idee om een ​​van deze stofzuigers te kopen als ze het schoonmaken eenvoudiger, onder andere voordelen.