stormlijnen

Een storm sjerp kan handig het weer buiten te houden, maar ze kunnen moeilijk te verwijderen zijn. Een storm sjerp is een extra venster dat in de loop van de eerste is geplaatst om extra bescherming toe te voegen. Ze kunnen worden geschilderd of dichtgespijkerd als een vorige eigenaar niet willen dat hun ramen open te hebben.

• Stap 1: Controleer of er geen spijkers of schroeven van de storm sjerp op zijn plaats en verwijder ze. Ze zijn meestal goed verborgen of overgeschilderd, dus zorgvuldig te controleren; • Stap 2:. Voer een scherp mes langs de randen van de storm sjerp aan de buitenkant en de binnenkant. Dit helpt scheiden van het frame als ze samen zijn geschilderd; • Stap 3:. Wrik de storm sjerp uit het frame zorgvuldig. Mogelijk moet u een haardroger gebruiken om de sjerp krimpt als het nat is.

Het voorkomen van een Storm Sash vast komen te zitten

Om uw storm sjerp van het krijgen opnieuw vast te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u niet te schilderen over het terwijl het nog in het raamkozijn. Dit is een veel voorkomende fout die mensen maken als ze schilderen hun ramen. Neem de storm sjerp uit en verf apart, dan terug naar het venster zodra ze zijn opgedroogd.