storm deurklink reparatie tips

Reparatie van uw storm deurklink is iets wat je wilt zo snel mogelijk gedaan te krijgen. Een gebroken klink kan leiden tot een storm deur dichtslaan in de wind of een die helemaal niet zal openen. Zodra u erachter te komen van het probleem, de vaststelling zal het gemakkelijk zijn.

Een snelle blik moet u vertellen wat het probleem is. Als je de deur niet dicht blijven, kijken om te zien of de vergrendeling daadwerkelijk vangt op de bar. Controleer ook om te zien of de vergrendeling bar is nog steeds in een stuk. Als uw grendel steekt of de deur gaat niet open, op zoek naar sporen van roest en corrosie.

Identificeer het probleem

Als uw klink niet goed onder controle te krijgen, moet u naar de bar dat het op zijn plaats houdt bewegen. Open en sluit de deur een paar keer, kijken waar de grendel zit ten opzichte van de bar. Gebruik een schroevendraaier om de bar te verwijderen en opnieuw installeren in een positie waar je storm deur goed zal klink.

Verplaats de Bar

Een kapotte of ontbrekende bar is een quick fix. Snijd een stuk kleerhanger te passen in de bevestigingen (hoe dikker hoe beter). Steek de draad door het iets te buigen, tang gebruiken om het weer recht te trekken.

Broken Bar

Uw storm deurklink kan steken als gevolg van roest en corrosie. Staalwol zal u helpen eventuele roest op de buitenkant van de vergrendeling te verwijderen. Gebruik een nagelvijl naar gebieden die moeilijk te krijgen op zijn schoon te maken.

Rust Cleaning

Een beetje siliconen glijmiddel zal een lange weg in het krijgen van uw klink goed kunnen functioneren gaan. Gebruik een rietje richting de smering mechanisme van de grendel te krijgen. Gebruik een papieren handdoek op te ruimen overtollige smeermiddel voordat het uw storm deur vlekken.

Smeren