sneaky opslag ideeën die je nog nooit hebt gedacht

Ruth LovettSmith is een schrijver, kunstenaar en ontwerper met een BFA aan het Massachusetts College of Art and Design. Ze heeft een passie voor het maken en delen, en houdt haar handen vuil te maken. Ze schrijft vaak artikelen over kunst en design, het schrijven en bloggen, opvoeding, tuinieren, voedselallergieën, en gezond leven. Ze werkt ook als een grafisch ontwerper het creëren van logo’s, media-kits, uitnodigingen, kaarten, en meer. Ze deelt haar schrijven, bloggen, kunst en design tips (in aanvulling op haar gek levensverhalen) op haar blog RuthLovettSmith.com.

We hebben allemaal accumuleren spullen, en vaak dat spul lijkt te zitten in stapels rond onze woonruimtes. Als je jezelf in de behoefte van de organisatie hulp, of gewoon op zoek naar extra opslagruimte tips, hier zijn enkele opslag ideeën en plaatsen die je misschien niet hebben gedacht om u te helpen de ruimte toe te voegen aan uw huis.

Binnenkant van Deuren

De binnenkant van een kast of kastdeur is een onderbenut ruimte en een geweldige plek voor extra opslag in een slaapkamer, badkamer of keuken. In een slaapkamer, kunt u een stof schoen hanger hangen om kleine voorwerpen te verzamelen. Sjaals, sokken en ondergoed passen perfect in de kleine zakjes. In een badkamer kast, kunt u hetzelfde type hanger te slaan katoen ballen en swabs, make-up, haar banden, en nog veel meer te gebruiken. U kunt ook kopen stevige draad rekken voor de opslag van zwaardere voorwerpen, zoals de toppen van potten en pannen, aan de binnenkant van een kastdeur in de keuken.

Ledge Picture Planken

Ledge planken zijn gemaakt voor het weergeven van foto’s. Echter, kunt u gebruik maken van deze smalle planken voor opslag en. Leg een in de keuken, aan de muur onder je bovenkastjes, en op te slaan zout, peper en andere specerijen. Of probeer een boven uw badkamer wastafel voor het houden van toiletartikelen, zoals tandenborstels, haaraccessoires, en nog veel meer.

Rolling Drawers

Rolling laden, manden en containers zijn ideaal voor opslag in een slaapkamer of woonkamer.

Manden en dekseldozen

Ondiepe rollende lades kan worden geschoven onder een bank of bed. U kunt ook verhogen uw bed met het gebruik van risers, en schuif grotere vuilnisbakken eronder. In de slaapkamer, gebruik maken van deze rollen laden op te slaan out-of-season kleding of lakens en dekens. In een woonkamer, kunt u ze gebruiken om games en speelgoed op te slaan.

Banken en Ottomanen

Manden en bedekt dozen zijn zeer geschikt voor decoratieve opslag. Ze hebben niet alleen het bezit van een verscheidenheid aan producten, maar ze ziet er geweldig uit in het huis ook. Controleer elk huis op te slaan en je zult een overvloed aan opslag manden en dozen vinden in een stijl die u misschien op zoek naar. Manden zijn perfect voor brandhout, kranten en tijdschriften, dekens, kussens, en nog veel meer. Bedekt dozen zijn zeer geschikt voor gesloten opslag en kunnen worden gestapeld in een lege hoek ontwerp rente toe te voegen.

Haken en Bars

Kitchen Bankjes

Banken en Ottomanen zijn zeer geschikt voor het ophangen van uw voeten en voor extra zitplaatsen. Koop een holle opslag bank of poef, en je hebt meteen een schuilplaats voor de woonkamer rommel. Gebruik een opslag bankje of poef aan dekens, kussens, speelgoed, blokken, en nog veel meer op te slaan. De lijst is eindeloos.

haken en bars toe te voegen aan kamers in uw huis geeft u een extra plek om items die u vaak gebruikt te hangen. Handdoek bars zijn perfect in de badkamer, maar kan ook op het einde van een eiland worden geplaatst om keukenpapier of een broodje van papieren handdoeken te houden. Haken kunnen op een mudroom muur worden geplaatst, twaalf inches boven de vloer, voor opknoping schoenen.

Het lijkt erop dat de keuken banken zijn het maken van een terug te komen. Ze zijn zeker een geweldige manier om extra zitplaatsen bij de lijst toe te voegen. Ze kunnen echter ook een geweldige manier om te bouwen in een aantal extra opslagruimte zijn.

Als je de ruimte, een ingebouwde keuken bank is perfect voor het opslaan van items die niet vaak gebruikt. Als u niet beschikt over een plek voor een ingebouwde bank en tafel, overweeg dan de aanschaf van een lang en smal aparte bank dat onder de opslag heeft.

De ruimte onder de trap is vaak een lastige en ongebruikte ruimte. Maar als je geen gebruik maakt van deze ruimte, mist u een grote kans. Als je de tijd en energie, deze ruimte is een geweldige plek om een ​​ingebouwde boekenkast of zelfs een kast toe te voegen. Als je weinig tijd, meet je de ruimte en voeg een premade boekenkast of opslageenheid. Ten slotte kunt u planken aan de muren en de top met manden of bedekt dozen. Als u boven één of meer van de stiekeme opslag ideeën uit te voeren, zult u goed op uw weg naar het organiseren van uw ruimte en het verminderen van rommel.

Under the Stairs

onderwerpen