moeras koeler leidingen

Een moeras koeler is een apparaat dat lucht koelt door het blazen op drassig pads, die het water in ruil verdampen veroorzaken. Dit levert koelere lucht die in een huis of kantoor gebouw wordt geblazen, terwijl op hetzelfde moment blaast de warme lucht naar buiten open ramen. Swamp koelers onderhoud nodig heeft, maar, en worden vooral gebruikt in gebieden die een lage luchtvochtigheid hebben.

Zoals gezegd, moeras koelers alleen ongeveer een derde van energie die een conventionele airconditioner toepassingen. Om een ​​nieuw moeras koeler geschikt voor een 1500 vierkante voet naar huis te installeren, zal u alleen hoeft te betalen ongeveer $ 700. Dit is veel meer betaalbare dat het $ 2.500 kosten die je moet betalen als je een traditionele airco-systeem te installeren. Swamp koelers zorgen voor een goede circulatie van verse, gekoelde lucht elke keer en niet gerecirculeerd lucht. Omdat moeras koelers gebruiken verse lucht, het is gezond voor planten.

Voordelen van een Swamp Cooler

Swamp koelers hebben water nodig op de plaats waar u het zal installeren om de lucht te koelen. Water is niet-hernieuwbare in sommige gebieden van de wereld, dus dit apparaat kan niet zomaar overal worden gebruikt. Ze produceren ook een sterke concentratie van zouten die het dak van uw huis kan beschadigen. U moet ramen open, zodat de warme lucht uit de kamer kan worden geblazen. Het houden van uw ramen open kunnen een gevaar voor de veiligheid zijn. Het kan zijn dat de installatie een in-house vent op uw plafond om een ​​goede ventilatie te promoten. De gekoelde lucht die door moeras koelers kunnen toestaan ​​dat stof en andere deeltjes zich ophopen in uw huis, wat leidde tot allergieën. Vormen hebben de neiging om te groeien op de koeler pads ook. U moet regelmatig aanwezig op het apparaat.

Nadelen van een Swamp Cooler

Installatie

bedrijfs-

De conventionele methode van het installeren van een moeras koeler is om het te monteren op het dak van uw huis, maar hebben deskundigen gesuggereerd dat moeras koelers beter af zijn geïnstalleerd op de grond om het onderhoud klusjes te verlichten zou zijn. Dit voorkomt ook eventuele ongewenste ongelukken te voorkomen. De kleinere, draagbare moeras koelers worden meestal geïnstalleerd in de buurt van ramen van de kamer. Ze bieden koele lucht in een gematigd klimaat, maar kan niet presteren net zo goed in een veel warmere temperaturen. Portable moeras koelers zijn ook beschikbaar op wielen, maar hoeft niet beperkt koelvermogen.

Pas de raamopeningen van uw koelsysteem om de beweging van de lucht aan te passen. Zorg ervoor dat de ramen of ventilatieopeningen in uw huis staan ​​open voor het verkeer te bieden. Ze moeten open zijn met 1 tot 2 vierkante voet. Open de ramen in de kamer om de temperatuur en de vochtigheid geproduceerd reguleren. Voor onderhoud, zal het best zijn om de fabrikant handleiding of handleiding raadplegen voor de juiste instructies. U moet schoon te maken en laat het toestel op een regelmatige basis om de ophoping van stof of vuil te voorkomen.