herprogrammeren een garagedeur keyless entry pad

Voor extra veiligheid, hebben veel huishoudens garagedeur keyless entry systemen geïnstalleerd. Meestal zijn deze systemen bestaan ​​uit keypads met programmeerbare wachtwoorden, waardoor u extra bescherming tegen inbraak. Als een toetsenbord verloren of gestolen is, is het raadzaam dat u uw garagedeur keyless entry pad wachtwoord te wijzigen. Volg deze eenvoudige stappen om snel te herprogrammeren vermelding pad.

Stap 1 – Controleer de Manual

De eerste stap om opnieuw te programmeren uw garagedeur keyless entry pad is om uw handleiding te controleren. Vele malen deze handleidingen zullen stap-voor-stap instructies over hoe om opnieuw programmeren van uw pad.

Stap 2 – Toegang Code

Terwijl alle fabrikanten garagedeur keyless entry pads zijn iets anders, is er nog een algemeen proces om opnieuw programmeren van uw apparaat.

Na het wegknippen van de beschermende behuizing, plaatst u de toegangscode. Deze toegangscode is meestal een 3-cijferig nummer waarmee u uw wachtwoord wijzigen. Aangezien dit toegangscode is verschillend voor alle bedrijven, moet je je controleren gebruiksaanwijzing, of bel de fabrikant om te vragen om de code.

Stap 3 – Inloggen

Nadat u de toegangscode hebt ingevoerd, moet u uw oude wachtwoord in te voeren. Dit is een zeer nuttige veiligheidsmaatregel om te verzekeren dat de persoon die de wachtwoord is de huidige eigenaar. Echter, sommige mensen proberen om opnieuw te programmeren hun wachtwoorden, omdat ze niet meer weet wat het vroeger was. Als dit het geval is, moet u contact opnemen met de fabrikant en kunnen zij in staat om u te helpen.

Stap 4 – Nieuw wachtwoord invoeren

De volgende stap is om te beslissen over uw nieuwe wachtwoord. Gewoon sleutel in wat u wilt uw wachtwoord te wijzigen en druk op “Enter” of “OK” op het apparaat.

Re-programmering van uw garagedeur keyless entry pad mag niet worden een moeilijk of langdurig proces zijn. Als u problemen langs de weg hebben, zorg ervoor dat contact op met de fabrikant.