vervanging duct isolatie mouwen

Het vervangen van duct isolatie mouwen is een geweldige manier om de isolerende laag van uw huis, die niet alleen bespaart u geld op de elektriciteitsrekening te verhogen, maar verhoogt ook de waarde van uw huis. Dit is een taak die gemakkelijk kan worden bereikt binnen enkele uren, afhankelijk van het aantal kanalen u in uw huis en kan worden bewerkstelligd door elke huiseigenaar die een weinig tijd heeft. Kanaalisolatie sleeves komen in verschillende modellen en vormen, maar de eenvoudigste, en een van de meest efficiënte manieren om nieuwe kanaal flap is degenen die kopen installeren vooraf gesneden in het midden, zodat ze eenvoudig kunnen worden gevouwen rond de leidingen.

Bepaal hoe de huidige isolerende hulzen werden vastgemaakt en verwijder ze. De meerderheid van hen zijn aan elkaar geniet aan de uiteinden, of omwikkeld met sanitair en verwarming tape, dus gebruik maken van de tang om de nietjes uit te maken of gebruik een scherp mes om de tape te snijden. Zorg ervoor dat u de juiste wijze afvoeren van het oude isolatie.

Leveringen en materialen die je nodig hebt

Voor het installeren van de nieuwe isolerende koker kokers, moet u de gehele lengte van de leidingen controleren op eventuele lekken of schade, want het is zinloos om een ​​kanaal dat niet in werkende staat te isoleren. Vervang beschadigde gebieden, en dan beginnen met het verpakken van de nieuwe mouwen om hen heen.

Stap 1: Verwijder de oude Sleeves

Begin van het ene uiteinde van de leidingen en begint het verpakken van de nieuwe hulzen rond de pijpen. Zorg ervoor dat de mouwen past strak om de kanalen om een ​​maximale isolatie effecten te garanderen. Sluit de twee afgesneden einden van het schuim met nietjes, en vervolgens wikkel met warmte tape die wordt gebruikt op de oven en duct installaties. Dit stelt de mouwen als wijze om lekkage te voorkomen. Snijd alle stukken die nodig zijn met een scherp mes nut. Zorg ervoor dat je exacte metingen te nemen en aandacht te besteden aan de details bij het snijden. Hoe strakker de stukjes passen, hoe beter je bent.

Stap 2: controleer op lekken of reparaties

Als u wilt glasvezelisolatie installeren in plaats van de stukken schuim, dan is het gewoon een kwestie van het volgen van de bovenstaande stappen, met uitzondering van het feit dat je meer cutting te doen hebben. De pre-slit foam stukken zijn het makkelijkst te installeren en zijn veel minder rommelig, maar de glasvezel mouwen een hogere isolerende reizigers. De keuze is aan jou om te maken bij de keuze van het type, die meestal afhankelijk is van de goede bereikbaarheid en het gebied waar u woont. Als je in een plaats die is echt koud een meerderheid van het jaar woont, dan zul je wilt installeer een hoger beoordeeld glasvezel sleeve. Het maakt niet uit welk type isolerende koker sleeve dat u besluit te installeren, kan een gemiddelde huiseigenaar de taak te volbrengen zonder de kosten van een professionele sanitair en verwarming specialist toe te voegen.

Stap 3: Installeer de nieuwe Beledigen Sleeves