split air conditioner installatie

Split air conditioner installatie betreft de set-up van de binnen- en buitenunit. Een split airconditioner is ook wel aangeduid als een afvoerbuis of mini-split airconditioner. Het is makkelijker te installeren, die een gat om de bedrading tussen de binnen- en de buitenunit compressor aan te sluiten.

Om een ​​spit airconditioner te installeren, dan heb je de gereedschappen, materialen en de stappen die nodig zijn hieronder nodig. Volg ook alle bijkomende installatie-instructies die specifiek zijn voor de split airconditioner die u heeft gekocht om de goede werking en het gebruik te waarborgen.

Stap 1: Neem de Split Air Conditioning uit Packaging

Verwijder de split airconditioning unit uit de verpakking en leg de binnenunit naast de ruimte waar het zal worden gemonteerd. De buitenunit moet worden geplaatst naast een aangrenzende muur waar een gat wordt geboord.

Stap 2: Boor een gat in de muur voor Indoor Unit

Vóór de montage van de binnenunit, boor een groot gat waardoor de verbinding bedrading voeden van de binnenunit naar de buitenunit. Het gat moet net groot genoeg om de bedrading en aansluitingen voeden, maar die niet bijdragen tot energie verlies. Gebruik stukjes glasvezelisolatie naar het gebied rond het gat af te dichten.

Stap 3: Installeer de binnenunit

Bevestig de binnenunit aan de muur aan de muur mounts dat de verpakking begeleid. De binnenunit moet worden bevestigd aan de muur en in een gebied dat het maximumbedrag van de luchtstroom toelaat worden geplaatst.

Stap 4: Verbind Draad en Connectors

Zodra de binneneenheid is geïnstalleerd, neemt de draden en andere verbindingen die naar buiten zijn gevoerd door het gat en op de achterzijde van de buiteneenheid. Plaats de buitenunit op zijn plaats en veilig. Eenmaal bevestigd, sluit het apparaat in een nabijgelegen stopcontact en start het systeem om de verbindingen te testen. Maak eventuele aanpassingen die nodig zijn om de airconditioner goed te draaien.