slipcovers 101

Hoewel de inrichting van ‘covers’ een gemeenschappelijke huishouding item reeds al meer dan een eeuw, de huidige slipcovers beschikken over de mogelijkheid om een ​​dramatische fashion statement te maken. De antithese van “Oma’s slipcovers” die meestal ongemakkelijk en onaantrekkelijk waren, eigentijdse slipcovers bieden een schat aan innovatieve patronen en kleuren. Slipcovers zijn ontworpen in de meest gewilde, gemakkelijk te onderhouden stoffen om een ​​breed scala aan stijlen van stoelen tegemoet te komen. Om te begrijpen hoe “u”, de consument kan profiteren van de voordelen van slipcovers uw huis vandaag, is het noodzakelijk om het ‘waar’, ‘wat’ en ‘waaroms’ van deze zeer veelzijdig product te onderzoeken;. Hoezen zijn niet alleen voor banken !

Bedrijven bestaan ​​vandaag dat kant en klare kussenovertrekken te produceren voor verschillende vormen van populaire zitplaatsen. Loveseats, club stoelen en voetenbankjes, vleugel stoelen, fauteuils en eetkamerstoelen iedereen kan profiteren van de toevoeging van een modieuze hoes. In plaats van de uitgaven een aanzienlijke financiële investering voor nieuwe stoelen, reupholstering of aangepaste slipcovers; kant en klare kussenovertrekken bieden consumenten een betaalbare oplossing voor een snelle en stijlvolle inrichting bedekken.

Overweeg een modieuze hoes voor een aantal redenen. Ideaal voor groeiende gezinnen met jonge kinderen en huisdieren, slipcovers beschermen favoriete meubels tegen vuil en slijtage door dagelijks gebruik. Met een toenemend aantal families bezitten vakantiehuizen, slipcovers bieden de mogelijkheid om te winkelen zending winkels, rommelmarkten en werf verkoop met de verzekering dat het mogelijk is om tweedehands meubilair hoes en te coördineren met de bestaande inrichting, ongeacht de vastgestelde stoffen, patronen en kleuren .

Een regenboog van de meest geprefereerde kleuren van vandaag maakt seizoensgebonden decoreren door heel uw huis in een handomdraai met slipcovers;! Een overvloed aan ingetogen en gedempt neutralen zoals zachte kaki, flauw terracotta, en bleke taupe zijn beschikbaar. Crisp blanken met marine bekleding bieden de essentie van de nautische thema voor de kust woningen, maar ook de komende zomermaanden.

Of, bijdragen aan een bepaalde stijl van inrichting, zoals Zuid-Westers, Country, Traditioneel, Shabby Chic, of Victoriaans met passende hoes verzinsels en design motieven. Hoezen met weelderige fuchsia en roze tinten zijn heerlijk romantisch in een Victoriaans gestileerd huis. Bloemen, bestaande uit gewassen verkleuringen op bleke achtergronden zijn voorzien van een mooie keuze voor een Shabby Chic vormgegeven ruimte. Kijk voor slipcovers in de meest gewilde gefabriceerde onderdelen zoals stoere denims, zachte faux suède, warm chenille, en klassieke katoen.

Denk aan de integratie van de voordelen die slipcovers bieden in uw hele huis. Vergeet niet de praktische mogelijkheden om de duurzaamheid, comfort en karakter dat slipcovers bieden op onverwachte plaatsen op te nemen! Bijvoorbeeld, de mogelijkheid onderzoeken van slipcovering een “hand me down” stoel voor uw veranda, formele stoelen in de eetkamer, een set-miss geëvenaard stoelen in de keuken, een geliefd club stoel en Ottomaanse in de woonkamer, een bevuild ligstoel in de kelder of een dierbare chaise in de master bedroom suite.

Zoeken naar kant en klare kussenovertrekken via catalogi, online en in de detailhandel. transformeren dan uw huizen interieur in leefbaar en unieke ruimten met de huidige stijlvolle slipcovers!