screen deurklink vervanging

Als u een scherm deur bezit, moet u mogelijk een gebroken scherm deur vergrendeling te repareren. Wanneer de grendel breekt, de deur is gratis te slam in uw huis en in het frame, wat resulteert in schade aan zowel de deur en uw huis zo goed als veel lawaai. Wanneer de vergrendeling buiten werking is het beste om de grendel reparatie of vervanging zo spoedig mogelijk. Indien reparatie niet mogelijk is, moet u een korte checklist nodig om de vergrendeling vervangen door een andere vergrendeling die uw scherm deur past.

Er zijn verschillende varianten van latches, elk vereist een andere installatiemethode. De eenvoudigste is het oog-haak klink die een haak bevestigd aan ofwel de deur of het kozijn en een eye-opening bevestigd aan de andere gebruikt. In het algemeen wordt de haak bevestigd aan het frame, omdat deze voorkomt overmatig lawaai en slijtage door constante opening van de deur.

Soorten Vangsten

De drukknop vergrendeling is een ander type dat een externe toets gebruikt om een ​​klein mechanisch apparaat te bedienen, waardoor de feitelijke grendel te bewegen binnenkant van een strike-plaat, het voorkomen van de deur worden geopend, tenzij de knop opnieuw wordt ingedrukt. Dit type sluiting heeft vaak een slot die kan worden omgezet met een sleutel en zal niet toestaan ​​dat de knop wordt ingedrukt, tenzij ontgrendeld.

Vervanging

Minder algemeen zijn de magnetische vergrendelingen, die wel houdt de deur gesloten maar kan gemakkelijk manueel of door toevoeging van een externe kracht geopend worden getrokken. Deze zijn niet aan te raden als je een beroep op het scherm deur om op te treden als een barrière voor dieren of kleine kinderen.

Je zal in het algemeen een boor en een schroevendraaier voor grendel vervangingen nodig. De eerste stap is om de klink naar beneden naar een ijzerhandel en vind een klink dat uw deur past. Als je zou willen proberen een ander type vergrendeling is het het beste met een winkel vertegenwoordiger te praten om ervoor te zorgen dat de vergrendeling zal werken voor de stijl deur die je hebt.

De eenvoudigste grendels te vervangen zijn de eye-haak vergrendeling en de magnetische sluiting, omdat deze alleen het losmaken en aanscherping van een paar schroeven nodig om te voltooien. Bij het installeren van deze grendels, controleer dan de eerder gebruikte schroefgaten voor eventuele schade. Indien er schade wordt opgemerkt, kan het nodig zijn om de boor te gebruiken om nieuwe gids gaten te maken, waardoor de juiste afstand tussen de haak en de eye-opening, of twee magneten.

De druktoets klink is een beetje moeilijk te installeren, omdat het u nodig om line-up van de twee helften van de klink, zowel intern als extern en eventueel vervangen van de strike-plaat. De schroeven waarmee de twee helften bij elkaar te houden moet altijd aan de binnenkant van de deur, om veiligheidsredenen, en de drukknop.

Nu dat u uw nieuwe klink hebt geïnstalleerd, hoeft u niet langer zorgen te maken over schade aan de deur of uw huis, zoals de vergrendeling goed functioneert en u kunt nu trots op de nieuw gevonden kennis en je vermogen om je scherm deur te vervangen vergrendeling.