schuren randen met een afwerking sander

Een afwerking schuurmachine is zeer nuttig om gladde randen te creëren. Je moet een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen en te leren hoe om het goed te gebruiken voordat u een perfect resultaat te bereiken. Dit artikel helpt u de nodige voorzorgsmaatregelen te identificeren op te nemen met het oog op een afwerking schuurmachine correct omgaan.

Zorg ervoor dat de afwerking schuurmachine correct werkt voordat u begint het werk. Zorg ervoor dat het in- en uitschakelen correct. Het is ook heel belangrijk om te controleren dat het snoer geen snijwonden of schade heeft.

Stap 1: Electrical Power

Voordat u probeert om hout randen zand met een afwerking sander, moet u het hout goed te beveiligen om uw werkblad, om te voorkomen dat het verschuiven. Gebruik klemmen om de stukken hout die moeten schuren te beveiligen.

Stap 2: Het beveiligen van Houten Materiaal

In het ideale geval voor het begin van het werk, na te gaan of de tools die u zal nodig zijn schoon. Indien het gereedschap, in dit geval een vlakschuurmachine, is niet schoon zand zal niet goed. Perslucht om het puin te verwijderen van de afwerking schuurmachine. Clean buitenste delen van de finish schuurmachine met behulp van warm water en een paar druppels vloeibare zeep. Dompel een zachte doek in het zeepwater en knijp het droog voor het reinigen van de schuurmachine. Gebruik een andere zachte doek om het uit te drogen. Het is raadzaam om te laten drogen voor een paar minuten voor te gebruiken.

Stap 3: Clean Gereedschap

Het beste is om laag schuurpapier gebruiken wanneer u het schuren van randen. Low schuurpapier zal u helpen oplossen van een aantal kleine deukjes die je kan veroorzaken van de behandeling van de afwerking schuurmachine ten onrechte. Als je een hoge schuurpapier gebruiken, mag de fout te ernstig om gemakkelijk aan te passen zijn. Dit is zeer belangrijk om in gedachten te houden.

Stap 4: Schuurpapier

Met het oog op een perfecte randen te bereiken, moet je de afwerking schuurmachine correct te houden. Wanneer u het schuren, forceer het niet op het hout, anders kom je deuken creëren. De afwerking schuurmachine moet soepel bewegen op het hout. Deze tool is ook wel een palm schuurmachine, omdat het kan passen in uw handpalm. Er bestaan ​​grotere sanders dat beide handen nodig hebben om ze te bedienen. Een afwerking schuurmachine is niet erg agressief dus moet het gemakkelijk genoeg om het veilig te houden terwijl deze soepel bewegen in de richting je wilt. Dus het allerbelangrijkste is om het veilig te houden, maar op een manier om het te gebruiken gemakkelijk rond randen.

Stap 5: Omgaan met de Finishing Sander

Bij het schuren meubels, is het belangrijk om gladstrijken van de randen tot op zekere hoogte, om te voorkomen dat de rand van chipping of het met een hard voorwerp. De manier om dit te doen is om uw afwerking sander soepel en snel over de randen kantelen tijdens het schuren de bovenkant en zijkanten. Als je alleen wilt bocht de hoeken net een beetje, maar nog steeds de wens van de scherpe rand look, schuren van de randen voor een paar seconden is alles wat er nodig is. Als u op zoek bent naar een meer afgeronde rand, moet je zand de hoeken voor een langere tijd, zorg ervoor dat u gelijkmatig werken op alle randgebieden.

Stap 6: het schuren van kanten

Zoals je kunt zien is het niet moeilijk om een ​​afwerking schuurmachine gebruiken. Zodra u een goed begrip van wat je hoeft te doen te krijgen, moet het niet moeilijk uit te voeren zijn. Vergeet niet om altijd beschermende kleding dragen bij het gebruik van elektrisch gereedschap.