scherpe zwart en lichtgroen

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Deze maand zullen we niet kijken naar de magie van slechts één kleur, maar we zullen kijken naar een combinatie van twee interieur kleuren: scherpe, zwarte en lichtgroen.

Natuurlijk, de eerste stap in de behandeling van een binnenwand kleurenschema slechts één kleur per keer onderzocht. Hier zien we dat de muren van dit ontbijt hoekje in bleek lentegroen werden geschilderd. Houd in gedachten dat dit is een klein hoekje in een klein appartement in de stad, dus de kamer moet de uitbreiding kan krijgen, dus de juiste keuze is gemaakt om te gaan met iets licht.

Het interieur ontwerper hier is begonnen met de lichtgroene muren. De kleur is licht en helder genoeg dat het dient om de ruimte groter lijken, en het verlicht ook de kamer. Want het uitzicht vanuit het raam is niet aantrekkelijk, heeft de ontwerper gekozen om het venster met een duidelijke, gegolfd plexiglas tint die niet alleen laat in het licht te dekken, maar bevordert ook, doordringen van de kamer met een helder, wit licht tijdens de dag.

Net als een illustratie van een alternatieve interieur kleur hier, denk aan hoe deze kamer eruit zou zien als het wit werden geschilderd, wat vaak een keuze voor een kleine kamer. Hier, het zou maken de kamer lijken te hard en koud, de lichtgroene voegt net genoeg kleur om rente toe te voegen zonder donkerder de kleine kamer.

De glazen bar en planken toe te voegen aan de moderne uitstraling van de kamer, en weerspiegelen de rug van de green van de muren, waardoor de kleine ruimte te voelen groter en helderder. Met behulp van glas, omdat dit interieurontwerper heeft, zal vaak nadruk leggen op de muur kleur die je hebt gekozen, en zal meer licht toe te voegen aan de kamer. De moderne uitstraling wordt versterkt met de zwarte ontlasting, het raam schaduw, en de klok. De hele look wordt verzacht met de witte orchidee in het bovenste voorgrond van de foto.

Maar deze kamer gaat verder dan simpelweg licht en het hebben van de lichte schaduw van groen. De groene is netjes gecompenseerd met de zwarte stoel en accessoires, zodat het aardewerk en de klok echt uit springen.

Dit draagt ​​bij aan het reservewiel, moderne look van deze eethoek, dat is heel nuttig gezien de kleine ruimte. U kunt wegkomen met een schat aan patronen en kleuren in een grotere kamer op een manier die gewoon niet zal werken in een afgesloten ruimte. Het paar stukken van zwart aardewerk noemen aandacht voor zichzelf, en hun vormen zijn zo delicaat dat een meer delicate gevoel aan de ruimte te geven.

Het gebruik van zwart betekent hier dat de lichtgroene geen aandacht vestigen op zichzelf. Je wilt niet dat een bezoeker van het interieur van de kamer zien, je wilt het ontwerp zo goed, en zo subtiel zijn, dat al een bezoeker mededelingen is dat de kamer ziet er geweldig uit. Zonder de zwarte accenten, zou deze kamer in gevaar te roepen te veel aandacht voor de bleke groen, hier is het oog gevestigd op de zwart aardewerk plaats.

De toevoeging van de zwarte in dit interieur kleurenschema ontwerp brengt ook in een meer elegante nota aan de kamer, stel je een gele schilderij in die hoek in plaats van de planken, en je kunt zien dat te veel van een bleke schaduw zou kunnen zijn, zonder voldoende van een tegenwicht.

In deze ruimte, zijn we in staat om te zien niet alleen hoe lichtgroene beïnvloedt een kamer, maar ook hoe goed het gaat met een paar stukken in basic zwart.