resurfacing een bestaande beton cement loopbrug

Na verloop van tijd een concreet cement loopbrug kan kraken onder de dagelijkse sleur van zware auto’s en ander verkeer, zoals fietsen en skateboards. Veel mensen maken zich zorgen dat om deze problemen op te lossen, zullen ze moeten graven uit alle oude beton cement en een nieuwe mix in de plaats. Echter, als eigenaar van een van deze paden, zult u blij zijn om te weten dat er een eenvoudiger methode die alleen in de scheuren in het beton cement vereist vullen en het aanbrengen van een kleine laag beton op de top zijn.

Te beginnen met de dunne scheuren, vul ze met een 4: 1 verhouding van Ardex Concrete Dressing en water en duw de oplossing diep in de scheuren in het beton cement met een plamuurmes. Draai vervolgens aan de bredere scheuren en vul deze met beton reparatie kalefateren. Duw het in de scheuren en vervolgens het glad met een plamuurmes.

Stap 1 – Vul het Scheuren

Hoewel u uw beton voorgemengde kunt kopen, ervan uitgaande dat je de apparatuur, kan het goedkoper zijn om je eigen te maken. Ga eerst een 5-liter emmer en giet 2 1/2 liter water in. Ten tweede, zult u voeg een 20-pond zak van beton dressing en meng de oplossing samen gedurende 2 minuten. Een van de beste hulpmiddelen voor de baan is de 650-rpm boormotor met een heavy-duty mengen peddel.

Stap 2 – Mix Concrete

Tenzij je genoeg beton dressing hebben gemaakt voor het gehele oppervlak van de loopbrug, moet u een vriend om u te helpen werven. Giet het beton dressing op de loopbrug, glad en duwen het in alle scheuren met een troffel. Terwijl je dit doet, zal je vriend Stap 2. herhalen Dit zal doorgaan totdat het pad al vlot wordt gedekt.

Stap 3 – Breng de Concrete Dressing

Hoewel deze stap niet nodig in de glorieuze zonnig weer dat je koesteren in het kader van bij de uitvoering van dit werk, toen de regen hits, zult u dankbaar zijn dat het oppervlak van uw beton cement loopbrug is niet glad zijn verschijnen. Om een ​​beetje grip toe te voegen aan je pad, gewoon borstel de natte beton met een medium haar push borstel.

Stap 4 – Grip toevoegen

Het is belangrijk dat niemand loopt op het beton ten minste twee uur. Als uw loopbrug is onderworpen aan zwaardere verkeer, zoals fietsen, kinderwagens, enz., Dan niet deze objecten op het voor ten minste zes uur mogelijk te maken. Idealiter zou de gang worden gelaten gedurende 24 uur. Nadat de 24-uur wachten is voorbij, breng dan een laag van heldere watergedragen acryl sealer met een verfroller. Dit product beschermt het beton cement loopbrug tegen regen en het gemakkelijker te reinigen.

Stap 5 – Finishing Touches