repliceren de Bauhaus-stijl meubels

Terwijl de Bauhaus design school is niet meer actief, repliceren van de Bauhaus meubilair stijl is nog steeds mogelijk. Veel oude Bauhaus stukken zijn beschikbaar in de secundaire markt, en de fabrikanten blijven meubels met deze modernistische, innovatief design stijl te creëren;. Capture the Philosophy, The Bauhaus School introduceerde het idee dat vorm de functie moet volgen. De school oorspronkelijk gewerkt om huisvesting voor de post-WWI werknemers in Duitsland te creëren. Het naar voren gekomen als een architectuur stijl die de Internationale Stijl benadrukt, maar omarmde moderne materialen. Met de houding dat elke vorm van het ontwerp moet worden beschouwd als kunst, Bauhaus ontwerpen zijn niet alleen functioneel en mooi, maar vaak uniek;. Kleuren; Aangezien muren zijn de achtergrond van het ontwerp, hun kleuren moet bestaan ​​uit kale tinten zoals wit, bruin, grijs en beige. Accenten in accessoires en kunst maken vaak gebruik van heldere primaire kleuren als een contrast met de moderne, dun blik in de rest van de kamer,. Accenten; Het accent stukken van Bauhaus meubelen toe te voegen textuur en vorm aan het totale ontwerp. De look is voorzien van organische vormen, texturen en kleuren. Moderne kunst met geometrische witte en zwarte patronen, samen met primaire kleuren in interessante stoffen, kenmerkend zijn voor de accenten op deze stijl van het meubilair. Geschikte accenten omvatten

Replica producten; Sommige fabrikanten maken het bijzonder eenvoudig om de Bauhaus-stijl meubels te repliceren, omdat ze reproducties van beroemde ontwerpen te maken met de volgende Bauhaus ontwerpers

Met name in Europa, is het mogelijk om de beroemde Arne Jacobsen Egg Chair vinden. Dit stuk, samen met de Swan Chair, is oorspronkelijk ontworpen voor het SAS Royal Hotel in Kopenhagen;. U kunt ook replica’s van stukken te vinden van Charles Eames, net als zijn beroemde RAR Rocking Chair of de DSR Side Chair;. Er zijn verschillende bedrijven het verstrekken van replica producten, en het zou verstandig zijn voor een consument om fysiek verschillende soorten alvorens te beslissen over een bepaalde fabrikant te onderzoeken. Terwijl de kwaliteit varieert tussen de producenten van de meubels, ze delen een liefde voor het ontwerpen;. Vergelijkbare Designs; Er zijn veel fabrikanten die niet proberen om iconische Bauhaus meubels creaties repliceren, maar volgen dezelfde minimalistische en modernistische benadering gebruikt door de Bauhaus ontwerpers. Deze bedrijven hebben uitgebreid verleden van Europa, in andere delen van de ontwikkelde wereld, en ze blijven tot succes met degenen die de Bauhaus-stijl waarderen vinden. Deze ontwerpen maken gebruik van moderne materialen zoals plastic, rubber, metaal, en polyurethaan in combinatie met schone, onopgesmukte hout;. Er is weinig decoratie of snijwerk op de Bauhaus-stijl meubels;. Look compleet, door te trekken samen de stemming en de kleuren van de Bauhaus-stijl, het kiezen van replica of stilistisch vergelijkbare meubels, en het toevoegen van de juiste accenten met de juiste Bauhaus kleuren, kunt u opnieuw de Bauhuas meubels stijl in uw eigen huis of kantoor met zeer weinig moeite.