repareren van een vastgelopen deurknop lock

Een deurknop slot wordt verwacht dat feilloos te werken elke keer dat het wordt gebruikt. Voor een deurknop slot om vast te zitten of gewoon niet bevestigen kan een ernstig gevaar voor de veiligheid veroorzaken, afhankelijk van waar de deur zich bevindt te krijgen. Er zijn een aantal redenen waarom een ​​deurknop slot kan falen en vast komen te zitten. De meest voorkomende is dat de olie in de deurknop slot is oud en is in beslag genomen, waardoor het slot te vangen. De andere meest voorkomende reden is dat de schroeven op de deurknop los zitten. Dit kan een geringe leemte in de deurknop slot, die ook kan leiden tot het vangen en vastlopen veroorzaken. U hoeft niet te bellen in een slotenmaker om dit probleem op te lossen, omdat het is zeer eenvoudig aan te pakken. Dit artikel zal u tonen hoe.

Soms is de eenvoudigste oplossing de beste oplossing. Alvorens in te gaan door de moeite van het verwijderen van de gehele deurknop gewoon proberen om de deurknop schudden. Gebruik een weinig kracht en, met een beetje geluk, zal de deurknop slot zelf te verjagen. Als de vergrendeling vrij komt pop dan is het probleem is het meest waarschijnlijk dat de deurknop zit los. Wanneer u wiebelen de deurknop aandacht te besteden aan de metalen plaat eromheen. Als het beweegt op en neer, dat kan bevestigen ook de deurknop zit los. Gebruik de Philips schroevendraaier en beginnen met het aandraaien van de schroeven aan de deurknop. Je zal wat op de knop zelf te vinden op oudere deuren. Controleer de cirkelvormige plaat en draai de schroeven er gevestigd. Open de deur en kijk naar de klink plaat om ervoor te zorgen dat deze in het midden en draai de schroeven.

Stap 1 – Eenvoudige voordat Complicated

Met het oog op een vastgelopen deurknop slot dat is geen probleem van de klink te vangen, moet u de deurknop te verwijderen op te lossen. Bij oudere deuren moet u de schroeven in de deurknop in de buurt van het bord te verwijderen. Ze zijn klein en gemakkelijk te missen. Nadat de schroeven verwijderd zijn kunt u opstijgen de deurknop door deze recht op de kruising uiteen te trekken. U kunt grijpen de andere deurknop en trekken om het gehele samenstel te verwijderen.

Stap 2 – Verwijder de deurknop

Op nieuwere deuren moet u de schroeven van de voorplaat of cirkelvormige plaat rond de deurknop te verwijderen. Gebruik de platte schroevendraaier om voorzichtig los te wrikken de plaat van de deur. U kunt nu de deurknop montage.

Stap 3 – Stuck deurknop Lock

Nu de deurknop assembly verwijderd is kun je een goede blik op de interne componenten te nemen. Druk op de vergrendeling om de interne componenten te verplaatsen. U zult zien hoe de deurknop slot werkt en kunt vervolgens de doek te vegen beneden de interne componenten. U kunt een pen gebruiken om het draaimechanisme te testen. smering toevoegen en gebruiken deze methode om het te verdelen. Vervang de deurknop.