repareren van een gebarsten stucwerk plafond

Een stucwerk plafond is één van die delen van uw huis vindt u bijna nooit problemen met te hebben. Echter, er kan voorkomen dat scheuren op het plafond zal verschijnen. Vaststelling van de scheuren is niet uit de vraag voor iedereen die bekend is met zeer eenvoudige handgereedschap. Volg deze stappen om reparaties scheuren in uw stucwerk plafond.

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken van scheuren in het plafond. Sommige zou kunnen betekenen iets dat groter is het probleem veroorzaakt. Als de scheur is zeer breed en loopt over de lengte van het plafond van het centrum uit, of uit de hoek in, kon je een ernstiger probleem om te gaan met te hebben. Oorzaken kunnen een stichting shift, water schade. of vloerbalken splitsen.

Stap 1 – De schade

Als u een van deze vormen van scheuren in uw stucwerk plafond, raadpleeg dan een aannemer of huis inspecteur. Zij kunnen u een professionele evaluatie van wat er gaande is in uw huis. Indien echter de scheur in plafond onbeduidend is zeer dun, kan zorgen voor het snel maken.

Stap 2 – Maak de omgeving

Zodra u uw materiaal verzameld, start het herstelproces door het schoonmaken van de baan en het verwijderen van vuil en puin. Gebruik de beitel om stukken van stucwerk verjagen. De luchtslang kan uitblazen de scheuren te zorgen dat ze zijn allemaal schoon. Verwijder eventuele zwakke stukken stucwerk ook.

Stap 3 – Spray Met Water

Nadat de lengte van de scheur wordt gereinigd, besproeien met water. Verzadigen het gebied zo veel als je kunt. U krijgt de omliggende stucwerk nat, want het zal haken op de vochtigheid van nieuw stucwerk en eigenlijk uitzuigen. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe stucwerk te brokkelen en terug te vallen buiten.

Stap 4 – Vul de Cracks

Afhankelijk van de grootte van de scheuren kun je een van twee dingen. Als u te maken met dunne scheuren, dan kunt u een aantal cement breeuwen gebruiken. Druk het in de scheur, werkt deze gedurende de gehele scheur. Als het eenmaal is aangebracht, veeg het overtollige en laat ze drogen. Als de scheuren zijn breder dan een 1-inch, dan zul je nodig hebt om stucwerk mix gebruiken. Meng genoeg in de spleet te vullen en gebruik maken van de troffel om het glad te strijken en voeg textuur.

Stap 5 – Paint

Zodra de scheuren in het stucwerk plafond worden gerepareerd, kunt u het plafond schilderen van een bijpassende kleur. Het kan zijn dat het gehele plafond opnieuw te schilderen als de nieuwe sectie zal opvallen als het enige tijd geleden dat de rest van het plafond is geschilderd is geweest.