neem de juiste walk-in closet afmetingen

Zorg ervoor dat je de juiste metingen bij het nemen van walk in closet dimensies. Een wandeling in closet is een populaire voorziening bij het verbouwen van een master bedroom. Het voegt waarde toe aan het huis en helpt kleding, schoenen te houden, en toebehoren georganiseerd en allemaal op één plek. De walk in closet afmetingen moeten zorgvuldig worden genomen om ervoor te zorgen dat je de juiste pasvorm en niet hoeven te herhalen of om drastische veranderingen;. Meet Depth First; Dit is de meting die kunnen werpen de volledige walk in closet. Als u de installatie van een walk in closet-systeem, of het bouwen van een vanuit het niets, moet de diepte van je kast nauwkeurig worden gemeten. Neem deze meting op twee manieren. Stel eerst een meetlint op de vloer en het meten van voor naar achter. Vervolgens zet het meetlint over moet hoog en hetzelfde doen. Hopelijk de afmetingen gelijk. Zo niet, dan moet je om te werken met vulplaten de rug voor een goede, strakke pasvorm;. Meet de hoogte, drie plaatsen in uw inloopkast afmetingen moeten worden genomen voor de hoogte. Begin aan de voorzijde van de walk in closet en meten van boven naar beneden. Ga naar het midden van de kamer en doe hetzelfde. De Ga naar de achterkant van de kast en om ofwel hoek naar de meting uit te voeren. Nogmaals, de afmetingen gelijk zijn. Zo niet, dan is het verschil in het geval u om een ​​level uit te staven en planken;. Meet de breedte, de laatste walk in closet afmeting is de breedte van de kast. Van links naar rechts moet je meten aan de voorkant, in het midden en aan de achterkant van de kast. Dit heeft niet veel invloed op het totale systeem, maar je moet ervoor zorgen dat deze meting is nauwkeurig.