leisteen tegel vloeren vs keramische tegels vloeren

Twee populaire vloeren opties zijn leistenen tegelvloer en keramische tegels vloeren. Beide zijn decoratief en voldoen aan elementaire vloeren behoeften, maar er zijn voors en tegens voor elk. Als je probeert om te beslissen tussen leisteen tegel en keramische tegels voor uw volgende vloer project, eens naar deze belangrijke factoren.

Slate is een natuurlijke steen, die is zeer duurzaam en langdurig vloeroppervlak. Het heeft een hoge weerstand tegen afbrokkelen en breken ook. In tegenstelling tot andere natuursteen tegels, leisteen tegels verzetten tegen schade als gevolg van zure stoffen, zoals frisdrank, thee en wijn. In dit opzicht lijkt op keramische tegels. Een belangrijke overweging bij het installeren van leisteen tegel vloeren is het gewicht. Slate is zwaar, dus als je de behandeling van uw eigen installatie, daar rekening mee houden. Slate wordt gewaardeerd om haar natuurlijke schoonheid en daarom is duurder dan keramische tegels.

Slate Tile Flooring

Keramische tegels vloeren is de meest voorkomende tegelvloer beschikbaar. Dit is te wijten aan de lage prijs en uitgebreide ontwerp variƫteit. Omdat het door de mens veroorzaakte, keramische tegels is veel minder duur dan leisteen tegel. Helaas, keramische tegels niet over de natuurlijke schoonheid van leisteen tegel, maar het komt in een bijna oneindige verscheidenheid van kleuren, patronen en texturen. Keramische tegels is ook de beste vloer optie als u van plan bent om vloerverwarming te installeren vanwege zijn vermogen uit te voeren en warmte op te slaan.

Tegelvloer

Of u nu kiest leisteen tegel vloeren of keramische tegels vloeren, uw ontwerp mogelijkheden zijn uitgebreid.