douche drain geur eliminatie

Uw douche drain kan zeer stinkende geworden als gevolg van de ophoping van bacteriƫn in de leidingen. Als het nat wordt, worden de geuren vrijkomen in de lucht. Om de geur te verwijderen, volgt u deze tips.

De zeef zal ofwel gewoon pop out, of wordt op zijn plaats gehouden met een paar kleine schroeven. Verwijder het en laat deze in azijn om het slijm te verwijderen en te doden geur veroorzakende bacteriƫn. U moet dan de pijp schoon te maken.

Verwijder de zeef

Vervolgens moet u ongeveer een half nemen van een klein doosje zuiveringszout en giet ze in de afvoer. Volg deze met een half 2 kopjes azijn. Giet het rondom de buitenkant van de drain om te proberen de omtrek van de draineerbuis diep binnen te komen. U hoort een borrelende actie plaatsvindt. Dat betekent dat het werkt. Laat het voor een uur. U zult dan klaar om te spoelen en zet de zeef weer aan.

Spoel en weer in elkaar zetten

Om de stinkende smurrie op in de afvoer te spoelen, giet er een liter kokend water in de afvoer. De mest die werd oorzaak van de geuren zal worden gegaan. Installeer uw afvoer stainer en je bent klaar. Om de geuren weg te houden, giet een theelepel zuiveringszout in de afvoer elke dag. Veeg Ook de zeef dagelijks naar haar en zeep spaanders te verwijderen.