de ballon schaduw met verzamelde top

Een ballon schaduw is een zachte, blousy venster behandeling die een decoratieve flair toe te voegen aan elke kamer. Het bestaat uit zachte coquilles, slechts twee zoveel die over het venster cascade. U wilt zacht, lichtgewicht materiaal voor dit soort schaduw te kiezen. U moet dit schaduw lijn, maar geen gebruik maken van interlining. Je wilt niet dat de stof om te zwaar te zijn – het idee van een ballon kap is licht en luchtig.

Montage

U kunt gebruik maken van een binnen boord te monteren of een externe board monteren op uw schaduw hangen. Voor meer informatie over de hardware en het installeren van de montageplaat, verwijzen wij u naar de installatie van de raad van bestuur te monteren instructies in “How to Make Roman Shades.”

Afmetingen

A. Voor binnen boord mounts, het meten van de inwendige breedte van uw venster. Dit zal de breedte van je board en de afgewerkte breedte van je schaduw zijn.

B. Als u een buiten zet, meet vervolgens de gewenste breedte van de raad van bestuur plus het rendement – de zijranden van de raad van bestuur -. Meestal ongeveer 1 “Dit zal de breedte van je board en de afgewerkte breedte van je schaduw zijn.

C of E. De bovenste rand van het bord om de vensterbank of naar de plaats waar u wilt dat de schaduw op te hangen als het niet wordt verhoogd. Dit zal de uiteindelijke lengte van uw schaduw te zijn.

Square jouw Fabric

Raadpleeg de instructies in “How to Make Roman Shades.”

Cut Your Fabric

Buiten Board Mount: Cut width = B x 2. Vergeet niet: B omvat de breedte van de raad van bestuur PLUS het rendement.

Voor een tint die omhoog en omlaag: Cut lengte = E + 17 “(voor 3 permanente poefs en zoom en top toelage)

Voor een tint die permanent wordt verhoogd: Cut lengte = E + 27 “(5 permanente poefs en zoom en top toelage)

Binnen Board Mount: Cut width = A x 2

Voor een tint die omhoog en omlaag: lengte Cut = C + 17 “(voor 3 permanente poefs en zoom en top toelage)

Voor een tint die permanent wordt verhoogd: Cut lengte = C + 27 “(5 permanente poefs en zoom en top toelage)

Cut Your Lining

Maak Uw Binding

Maak uw Shade

Deze instructies zal niet uitleggen hoe je de randen van uw schaduw te binden.

Tip: Als je niet weet hoe je de stof randen te binden, een alternatieve methode is om de stof en voering samen bij elkaar te plaatsen met de goede kanten en naai ½ “zijnaden en naai een ½” naad aan de onderkant. Als u besluit over deze methode in plaats van de bindende techniek, moet u voeg 1 ‘om uw cut breedte en ½ “om uw cut lengte voor uw voering en stof. Raadpleeg voor meer informatie over deze methode “Hoe maak je een Cloud Shade maken”.

Naai de plooi Tape

Plan Waar the Rings wordt genaaid op de achterkant van de Schaduw

Naai op de Ring

Naai de montagestrip

Installeer de Shade

Raadpleeg de instructies voor de installatie en tuigage een bord te monteren in “How To A Roman Shade maken.”

Installeer de Weight Rod of Wood Dowel

Dit artikel of een deel van het artikel mag niet worden gereproduceerd, gekopieerd of verkocht zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jennifer Thoden op jthoden@medplus.com.