bougie reparatie: hoe te repareren ontdaan bougieschroefdraad

Bougie reparatie kan op een aantal manieren worden gedaan. Een reden bougie nodig reparatie omdat gestript en misschien de reden hiervoor is als gevolg van slijtage. Bougies zijn delen van een verbrandingsinrichting die helpt bij het afvuren van een lucht-gas combinatie kunnen een voertuig te starten. Repareren lijkt misschien makkelijk, maar als je een beginner met deze dingen, moet je oefenen herstellen van schroot delen eerst voordat u het op uw eigen voertuig. Beter nog, als je geen ervaring hebt in de automobielsector is het het beste om het te laten aan de experts om verder te voorkomen dat schade aan uw voertuig.

Bougie draad leven wanneer reparatie zo lang moet duren als de auto loopt en goed. Sommige problemen kunnen worden verholpen door simpelweg achter de oude schroefdraad met een kraan en het schoonmaken van hen. Een Helicoil kan ook worden ingevoegd. Een aantal van de reparatie inserts zijn beschikbaar in de markt van vandaag, maar de meeste de voorkeur aan de Helicoil. Dit is een type thread insert bevestigingsmiddel ingebracht in de cilinder een extra draadgat voegen.

Reparatie

Mechanics zou beginnen meestal door rijgen de Helicoil kraan om het resterende deel van de bougie draden. Dit is zal de nieuwe discussies parallel aan de oude. Zij zouden blijven om de kraan draad te snijden op de nieuwe en oversized draden. Ze vet meestal de kraan om aluminium chips te vermijden om in de cilinder als het proces van re-tappen plaatsvindt.

Threading de Helicoil Tap

Na deze procedure, kan de installatie doorn nu worden geregen de juiste maat spoel. De doorn heeft een verhoogde vlakke die snap op de tang in de spoel waarmee de monteur aan de spoel draad in nieuwere draden. De spoel zal een veel grotere diameter dan de schroefdraden. De tang zal ook functioneren om de spiraal te trekken naar de plaats van het einde dat naar binnen is gevestigd. De doorn kan zo snel worden verwijderd als de spoel in geplaatst in zijn positie.

Threading de installatie Mandrel

Tenslotte zal een paar punttang worden gebruikt om de tang afbreken. Meestal zijn ze al makkelijk breekbaar. Vermijd het laten vallen van de overtollige tang in de cilinder. Hoewel, het zal niets beschadigen als aluminium chips viel in de motor, maar een stuk langer dan ongeveer een ½ inch kan doen.

Tanging de tang

Test uw motor zodra de threading wordt gedaan. Dit zou meestal het probleem opgelost en als het niet doet het betekent gewoon het probleem zou dieper kunnen zijn dat een uitgeklede bougie. Zorg altijd voor een professionele monteur check auto problemen om verder te voorkomen dat schade aan uw auto. Deze zijn bedoeld voor gebruik als alleen referentie. Bougies zijn diep in de motor van de auto en samen met processen zoals interne verbrandingsmotor dus altijd extra voorzorgsmaatregelen te nemen bij het repareren van bougies.