wortel een zwarte wilg cutting

De zwarte wilg is de grootste en meest voorkomende van wilgen. Met een zeer ondiep wortelstelsel en een natuurlijke liefde van het water, de zwarte wilg is vaak te vinden langs beek banken. Het is een ideale schaduw boom. Een volwassen wilg, 55-60 jaar zal ongeveer 70 voet lang zijn.

Die een 4 inch snijden handelsnaam nieuwe groei en het aanbrengen in een vochtige maar goed doorlatende grond is meestal voldoende om een ​​boom succesvol te groeien. Het snij dient onder een hoek van ongeveer 45 ° worden genomen met een zeer scherp mes de grootste voor wortelvorming en wateropname mogelijk maken. De zwarte wilg bevat de chemische stoffen die worden geassocieerd met beworteling zo bewortelingshormoon poeder is niet nodig.

Teelt door Stekken

De beste tijd om stekken te nemen is van juni tot en met augustus. De stekken moet worden geplaatst wanneer de wortels in water tijdens het groeiseizoen. De zwarte wilg houdt niet van schaduw dus stekken moeten worden geplant in open gebieden weg van hogere planten.

The Best Time and Place

Het slagingspercentage van stekken is zeer hoog, schaduw en gebrek aan vocht dat de gevaarlijkste omstandigheden te vermijden.