verkopen antieke meubelen: het verkrijgen van de juiste prijs

Wanneer het tijd is om antieke meubelen te verkopen, zijn er een paar belangrijke dingen in gedachten te houden om ervoor te zorgen u krijgt een eerlijke prijs.

Weten wat je hebt is de eerste stap in het krijgen van een eerlijke prijs. Uw oudtante heb je misschien verteld dat uw erfstuk schommelstoel is gedaald verstreken sinds de dagen van Abe Lincoln, maar zonder een goede beoordeling, zult u niet in staat zijn om het te verkopen op dat verhaal.

taxaties

Een goede beoordeling krijgt u veel meer informatie dan alleen een eerlijke veiling prijs. De taxateur moet in staat zijn om u die het gemaakt heeft, hoe oud het is, en andere interessante dingen over het stuk dat u kan helpen bij de verkoop van vertellen.

Weten The Market

Indien mogelijk, probeer om meer dan een onafhankelijke beoordeling te krijgen. Dit zal u arm met de reële marktwaarde informatie.

Economie

Als u een antieke bank had, zou je het niet meenemen naar een winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Tiffany lampen. Ook als je een bed van de Franse revolutionaire periode, zou je niet proberen om het te verkopen aan iemand die in de Amerikaanse Amish antiek alleen geïnteresseerd. Voordat u op zoek naar kopers, te begrijpen die het meest geïnteresseerd zijn in uw stuk zal zijn. Immers, het maakt niet uit hoeveel de taxateur zei dat het de moeite waard als niemand bereid is om het te kopen.

veilingen

Wanneer de economie neemt een neergang, zo zal industrieën zoals rommelmarkten. Denk aan vast te houden aan het stuk, totdat de markt stabieler. Tenzij het een noodgeval, wacht een paar maanden voordat u probeert om weer te verkopen. In moeilijke tijden, heb je meer kans om koopjesjagers die zal proberen te profiteren van je tegenkomt.

antiekwinkels

Veilingen kan net zo veel nadelen als voordelen hebben. Terwijl een veiling een verkoop kan garanderen, zal het geen garantie voor een eerlijke prijs. Als u overweegt het gebruik van een lokale veilinghuis voor uw antieke meubelen, gaan kijken naar een paar van hun veilingen alvorens te beslissen om uw werk met hen.

Geduld

Online veilinghuizen zal in het algemeen kunt u een reserve prijs op het item in te stellen. Als het item getaxeerd op $ 700 en u zal niet minder dan $ 500 te nemen, kunt u uw veiling aan te geven dat. Online veilingen doen brengen een andere set van problemen. Je moet een vergoeding betalen elke keer dat u een lijst van uw product, zelfs als uw minimumverkoopprijs nooit ontmoet. Daarnaast kunt u te maken krijgen met oplichting of negatieve feedback.

Veel van de antieke winkels zijn niets meer dan junk winkels. Terwijl ze een paar goede stukken kunnen hebben, zijn ze minder geneigd om u een goede prijs voor de jouwe. Doe wat onderzoek voordat het plegen. Loop rond de antieke winkels in uw buurt om een ​​beter idee van wat voor soort objecten die ze verkopen te krijgen en tegen welke prijzen.

Geduld is de grootste sleutel in het verkopen van uw antiek meubilair. Als je haast om te verkopen, zult u ook worden haasten om de bank met potentieel minder geld dan je zou doen als u uw tijd nemen.