termen van het vak: wat is een uitgang raam?

Egress ramen zijn nodig bewoonbaar kelders als nooduitgang in geval van brand of andere dergelijke ramp. Als een kelder is verdeeld in slaapvertrekken of slaapkamers, moet het een uitgang venster voor elke kamer te hebben. Dit kan ofwel een effectief venster, een dakraam of een deur, er wordt voldaan aan specifieke eisen. Volgens de International Building Code, moet kelders en slaapkamers onder de vierde verdieping ramen die voldoen aan de volgende metingen, onder anderen

Merk op dat het raam een ​​netto vierkante opening moet hebben (de ruimte zodra het raam open is) van 5,7 vierkante voet, of 5 vierkante voeten voor een grond-venster. Deze metingen moet de werkelijke vierkante ruimte een persoon heeft om door te klimmen, ingesteld op een brandweerman in de versnelling tegemoet, met of zonder een ladder zijn. (Een venster met bovengenoemde afmetingen van 24 inch hoog en 20 inch breed moet daadwerkelijk groter in één of andere richting om de netopening kwadraat, vandaar de uitdrukking tenminste huisvesten.)

onderwerpen

De meeste nieuwere bouw dienen geschikte uitgang ramen in elk slaapvertrek kwartaal verstrekken, maar oudere woningen en mensen met renovaties zijn moeilijk te controleren. Zorg ervoor dat elke slaapkamer in uw huis heeft een vluchtweg in de vorm van een uitgang venster. Neem contact op met uw plaatselijke bouwverordeningen voor specifieke eisen.