staande naad daken: reparatie tips

St Anding naad daken zijn prefab dakbedekking materialen die in elkaar grijpende panelen voorzien. Deze worden meestal geïnstalleerd onder een lichte hoek, zodat het water zal weglopen. Als u vindt dat uw staande naad dak is beschadigd, moet u deze zo snel mogelijk te herstellen. Hoe u dit doet zal afhangen van de toestand van het dak.

Als uw staande naad daken hebben slechts een kleine scheur of ontbrekende stuk, kunt u dit repareren zonder dat belangrijke delen van het paneel te verwijderen. U kunt een naad reparatie tape te gebruiken om te dekken over kleine scheurtjes, om ervoor te zorgen dat u de uiteinden plat tegen de zijkant van het scherm te maken. Je kon ook een klein stukje met een andere metalen, en plaats dit boven de scheur. Verzegelt het met dakbedekking teer of soortgelijk materiaal om lekken te voorkomen.

Een klein stukje

Als uw felsdak heeft een grotere scheur of een aanzienlijk gat, moet u het paneel te verwijderen en te vervangen. Dit kan door een panel aan de oorspronkelijke specificaties. U kunt dan verwijder de oude paneel, en te vervangen door de nieuwe versie. Dit is meestal heel hard werken, maar als je eerder hebt geïnstalleerd de staande naad daken, moet het niet al te moeilijk zijn.

aanzienlijke schade