staal isolatie van gebouwen opties

Staal isolatie van gebouwen gaat het begrijpen van de opties die beschikbaar zijn voor de verschillende soorten klimaten dat het gebouw zich bevindt. Warm weer klimaten vereisen een soort van isolatie, terwijl de gebouwen in koude klimaten hebben een andere eis. Inzicht in het verschil zal helpen uw gebouw handhaven van de juiste temperatuur;. Radiant Barrier voor warme klimaten; Steel gebouwen zijn een goede geleider van warmte. Dit voorspelt niet veel goeds voor de mensen die in warme klimaten, zoals het zuiden van de Verenigde Staten te werken. Het gebruik van een stralende barrière helpt bij het verminderen van de invloed van de zon en breng temperaturen. De stralende barrière is aluminium foliebeplating die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd zonder scheuren;. Warmteregeling voor koude klimaten, Thermische isolatie helpt gebouw te handhaven de temperatuur bij koud weer. Een dergelijke isolatie is meestal vereist bij koud weer regio’s en wordt gemeten door de R-factor. Hoe hoger de R-factor, hoe beter de isolatie werkt temperaturen houden en voorkomen warmteverlies door kou en condensatie.