schuifdeur hordeur: hoe de rollen veranderen

Afschermende schuifdeur rollers zijn gemaakt van plastic of metaal met mounts. Dit maakt ze gevoelig voor slijtage. Plastic rollers kan gebroken randen krijgen, terwijl metalen walsen roest of versleten mounts kunt krijgen.

Er zijn deuren die gemakkelijk zonder aanpassing rollen kunnen worden verwijderd. Til het op en neer om te controleren of er voldoende ruimte is om het te verwijderen. Als dit niet mogelijk is, gebruik dan een schroevendraaier om de schroeven los te maken en laat de deur.

Stap 1 – Verwijder Screen Door

Gebruik een schroevendraaier en trek een fijne lijn op de rollen. Steek de schroevendraaiers en trek de rollen van de baan. Haal de rollers en zorgvuldig demonteer de deur van het spoor en plaats deze op een veilige plaats.

Stap 2 – Verwijder Rollers

Neem de nieuwe rol en plaats deze in te passen in de plaats. Gebruik een platte schroevendraaier om de veer til de stelschroef en vast te stellen in de rol. Gebruik een schroevendraaier om deze vast en draai de roller. Snap het binnenframe in de buitenste frame en plaats de hordeur.

Stap 3 – Change Rollers