rubber dak reparatie gids

Rubber dakbedekking is een duurzaam dak coating optie en rubber dak reparaties zijn zelden nodig. Echter, met het ouder worden en constante blootstelling aan extreme weersomstandigheden, kunnen sommige-onderhoud op basis problemen voordoen. Meestal, rubber daken huidige twee repareren van zaken – het dak lek en het dak kraken. Lekkage in het dak kunnen niet direct worden veroorzaakt door verminderde houdbaarheid of veroudering van de dakbedekking. Veel onderliggende oorzaken, zoals stress ge├»nduceerde verschuiving van de dakbedekking sublaag kan seizoensgebonden lekkages veroorzaken. Lekkende wordt vaak gevonden rond de naden van de daken. Soms door duurzame vocht lekkage kan de gekraakte naad break-off, waardoor er een gat in het dak. Dit is zeer ongewoon in rubber daken sinds de rubberen coating meestal niet come-off, zelfs na tientallen jaren van het ouder worden. Echter, zowel de problemen eenvoudig worden opgelost. Je hoeft geen professionele diensten te gebruiken om dergelijke reparaties uit te voeren. Ze kunnen eenvoudig worden gedaan met behulp van enkele algemeen beschikbare voorraden, huishoudelijk gereedschap en kennis over het dak reparatietechnieken.

Zorg ervoor dat de lekkende naad en het omliggende gebied grondig worden gereinigd. Verwijder het puin en verliezen betonafval met behulp van een bezem of een mop. Gebruik probe loodgieter zodat de omliggende naden geen vocht lekkage hebben. Schraap-away alle sporen van lijm of dakcoating deposito’s. Idealiter moet u het lekkende gebied met enkele warm water deppen. Dit helpt om beweegbare betonafval stabiliseren. Wrijf wat ethanol rond de gebarsten rubber naden. Dit is een geweldige manier om de kleverigheid veroorzaakt door het dak coating kleefstoffen neutraliseren. Wanneer het water volledig is geabsorbeerd, break-off de gebarsten naad.

De voorbereiding van de Surface

Haal de rubberen afdichting van de verpakking. Het afdichtmiddel is gewoonlijk in een dikke, vloeibare vorm. Niet verdunnen. Breng de kit met een penseel. Zorg ervoor dat u de vacht van de interne onderdelen van het lekken naad. Verfroller voor het gelijkmatig verspreiden van het afdichtmiddel. Aandrukken op het afdichtmiddel zodat het in de minuut spleten rond de scheur. Met behulp van een siliconen roller, glad de gerepareerde naad. Deze rollen is nodig om luchtbellen die de hechting van het afdichtmiddel kan hinderen. Als u een afstand tussen de gerepareerde naad en de aangrenzende oppervlakken te vinden, binden ze met een naad tape. Idealiter zou de naad tapedeksel overlappen de kit te duurzamer. Als er een uitstekende sporen van de kit of de tape, snijd ze met een mes.

Tending Roof Lekkages

Als de gekraakte dak naad de vorm van een holte heeft genomen, kan niet worden hersteld met een patch met een kleefstof of afdichtmiddel. Het moet worden bedekt met nieuwe dakbedekking. Dakbedekking vervangers zijn verkrijgbaar bij geselecteerde bouwmarkten. Je moet een stuk uit de dakbedekking vervangen materiaal dat volledig dekt het gat knipsel. Een mes is het meest geschikt voor dit doel. Zet de gesneden dakbedekking op het dak gat met rubber cement. Laat dit drogen voor een dag. Breng wat kit rondom de gerepareerde patch zodat de scheur volledig bedekt.

Neigt Roof Gaten