repareren bahama luiken

Bahama rolluiken, ook wel bekend als Bermuda shutters, zijn ontworpen tijdens de extreme weersomstandigheden te gebruiken, het beschermen van huizen en gebouwen van de orkanen, stormen en tornado’s. Tijdens deze bescherming kan uw Bahama shutters soms beschadigd worden, en dit is een moeilijke zaak op te lossen, als je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de reparatie is sterk genoeg om een ‚Äč‚Äčandere stormachtige dag te overleven. Als u overweegt of u uw Bahama shutters te herstellen, is het het overwegen waard ten koste van hen repareren ten opzichte van de kosten van het kopen en het installeren van een nieuwe set. als je nog wilt om ze te repareren, zijn er enkele dingen die je kunt doen.

Houten Bahama luiken zijn een populaire en bekende soort luiken, maar ze kunnen moeilijk te repareren. Je nodig hebt om de schade eerst beoordelen. Als het probleem is iets zoals een scharnier weg uit de muur, dan kunt u een betere succes in het herstellen van het hebben, maar als je een kapotte paneel, dan kan dit moeilijker werk.

Repareren Houten Bahama Shutters

Kijk naar het uitsnijden van de kapotte paneel, en patchen met een vergelijkbaar stuk hout. Het nadeel van deze oplossing is dat het gerepareerde deel noodzakelijkerwijs zwakker dan de oorspronkelijke storm luiken, dus je zou kunnen eindigen met de pauze herhaaldelijk te herstellen. Je zou ook kunnen verwijderen die kant van de sluiter, en maak een frisse paneel met behulp van nieuwe hout. Dit zou sterker zijn, maar je zou hebben om zorgvuldig te meten om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke en de vervanging netjes bij elkaar gemonteerd.

Repareren Metal Bahama Shutters

Een andere populaire vorm van Bahama sluitertijd is de aluminium sluiter. Deze zijn duurzamer dan hout sluiter, hoewel zij ook kunnen worden beschadigd door harde wind. Opnieuw is het probleem schadebegro-. Scharnieren en vangsten kunnen gemakkelijk worden vervangen. Deuken en deuken in de aluminium sluiter kan ook snel worden opgelost door bonzen de deuk met een rubberen hamer. Als u niet zeker bent over het herstellen van de luiken zelf, kan je het mee naar een garage garage, en zien of ze zullen knock-out de deuken voor u.

Deuken kunnen meestal worden geperst met behulp van een hamer. Andere soorten metalen kunnen worden genezen deuken op soortgelijke wijze, door eenvoudigweg op de deuk uit de andere kant. Evenzo kan krassen worden hersteld door toevoeging van een nieuwe verflaag op het oppervlak. Als u een probleem met een gat dat werd gemaakt in de metalen sluiter hebben, dan moet je beginnen met het verwijderen van deuken of soortgelijke schade, en dan patchen over het gat met behulp van een ander stuk metaal. De patch moet van hetzelfde type materiaal als de originele sluiter, en je moet metalen schroeven gebruiken om de patch te schroef in het metaal. Zorg ervoor dat het op veilig, anders is het weer kon worden beschadigd in de volgende high wind.