koof installatie voor zadeldaken

Bouwkundige constructie is meestal gemaakt van vinyl, hout of aluminium en wordt op de onderzijde van het dak en overhangende dakranden. Binnenwelvingen zorgen voor een compleet afgewerkte look voor thuis en de bouw buitenkant;. Installeer koof op een huis voordat je gevelbeplating te installeren voor gemak en comfort. Als dit niet mogelijk installeren van de F-kanaal voor de rest van de gevelbeplating. Dit maakt de toegang tot koof gemakkelijker voor de installatie;. Soffit is relatief eenvoudig te installeren, maar moet worden gedaan met de nodige voorzichtigheid vanwege de hoogte van de zadeldaken;. Benodigde materialen; • Soffit; • F-Receiver Molding; • Dak Spijkers; • tin Knipt; • Hammer; • meetlint; • beschermende lederen handschoenen (Soffit is zeer scherp dus gebruik leren handschoenen); • oogbescherming; • Ladder, stap 1, Meet de breedte van de subfacia (ruimte aan de onderzijde van de dakrand van de muur naar de buitenste dakrand board). In het algemeen een overhang zal ongeveer 12 inch, maar meet zorgvuldig aangezien er varianten voor elk huis;. Stap 2; Het dragen van beschermende handschoenen en oogbescherming, plaatst u de F-kanaal schimmel langs de onderzijde van de subfacia. Dit kanaal zal de gehele lengte van de gevel werking, loopt van de onderkant van de gevel aan het bovenste uiteinde van de gevel, onder meer aan de andere kant. Stap 3;, de F-kanaal zal de koof op zijn plaats te houden en te verbergen uit het zicht van de buitenkant van het huis. De koof wordt geleverd in een lange strook maar heeft ribbels die langs de lengte van de stip. Deze ruggen zullen plaatsen loodrecht op het huis wanneer de koof is geïnstalleerd. Eén zijde van de bouwkundige constructie heeft een grove die wordt gebruikt om de verbindingsstukken gesneden koof Stabiles,. Snijd de koof in stukken dezelfde breedte als subfacia, aftrekken 1/8 inch. Dit zal de ruimte voor de uitzetting en krimp van het bouwkundig plafond met koud en warm weer te bieden en kromtrekken te voorkomen;. Stap 4, vanaf de onderkant van een gevel, schuift u de koof in de F-kanaal. Voordat spijkeren de koof op zijn plaats schuift een kleine hoeveelheid van de koof uit de achterkant van de F-kanaal. . Stap 5;, dit zal de koof buigt voorkomen Spijker de nauwe rand van de koof aan het dashboard, te beginnen met het plaatsen van een dakbedekking spijker in het midden van de sectie;. Stap 6; Begin de installatie van het volgende stuk van de koof, naar aanleiding van de dezelfde werkwijze als hiervoor. Echter, schuift de gladde rand van het nieuwe stuk koof in de groef van het eerste stuk koof;. Stap 7; Bevestig het nieuwe stukje koof op zijn plaats en blijven werken tot de gehele lengte van de gevel,. Stap 8; buig het bovenste stuk van de koof in plaats van te snijden. Dit zal een soepele hoek te creëren. Nail beide partijen om het op zijn plaats te houden;. Stap 9, verder de installatie van de koof langs de andere kant van de gevel, het herhalen van dezelfde stappen als hierboven. Snij het laatste stukje van de bouwkundige constructie op maat met behulp van blikschaar.