dompelpomp bassin

Vóór de aankoop van een dompelpomp bekken, moet u eerst een beetje over sump pompen en hun doel en de taken te begrijpen.

Hoe een sump pomp werkt

Heel simpel een carter pomp is een apparaat dat water pompen uit een reservoir put of vergaarbak die ongewenste water verzamelt als gevolg van overstromingen. Sump pompen zijn meestal te vinden in de kelder van huizen of bedrijven of op de verdiepingen van een gebouw dat onder het aardoppervlak worden gebouwd en zijn onder de normale riool lijnen.

De essentiële plicht van een dompelpomp is om overstroming van de grond, regen of zwart water te voorkomen door wat leidde tot een vlotter. Een dompelpomp zal opnieuw verdelen het water ofwel terug door de gebouwen belangrijkste water drainagebuizen of uit de buurt van het gebouw naar buiten. Wanneer het water een bepaalde, vooraf bepaald niveau bereikt, zal de dompelpomp beginnen pompen van het ongewenste water.

Dompelpomp Basin

Een dompelpomp bekken is ontworpen om een ​​carter pomp te huisvesten en te helpen bij het steeds goed werkt door hem gecentreerd en het houden van de vlotter vast komen te zitten. Het beste dompelpomp bekkens zijn geperforeerd met een aantal gaten, zodat de ongewenste water in te voeren en puin buiten de pomp te blijven.