de opslag van droogijs: een hoe te begeleiden

Droogijs is een potentieel gevaarlijke stof om zo zorg te behandelen moet worden genomen bij de opslag van droogijs. Wordt vloeibaar gemaakt, bevroren kooldioxide heeft een extreem koude temperaturen, kan het veranderen van een gas tot een vaste stof bij -109,3, wat betekent dat het kan slecht uw huid en lichaam beschadigen als voorzorgsmaatregelen niet worden gemaakt. Met de juiste veiligheidsmaatregelen plaats opslaan droogijs behoeft niet gevaarlijk zijn, is het gemakkelijk te hanteren en gemakkelijk te bevriezen.

Om droogijs die u nodig hebt op te slaan

Stap 1 – Voorbereiding

Plan vooraf bij zal nodig je droog ijs als je moet het te kopen zo dicht mogelijk bij de tijd mogelijk, dit vanwege de aard van droogijs waarbij de schakelmiddelen van vast naar een gas in de tijd. Dit proces wordt ook wel sublimeren en is waar droogijs is genoemd als het over van bevroren gas zonder vloeibare fase tussenin. Zorg ervoor dat je de wind uw autoruiten naar beneden bij het transport van het droogijs en dat het gebied dat u zal werken is ook goed geventileerd.

Stap 2 – Kies een Container

Tijdens het proces van droog ijs draaien op gas, het vrijkomen van kooldioxide in de atmosfeer, die gevaarlijk kan zijn, dus als je een plotselinge symptomen zoals hoofdpijn, ademhalingsproblemen, blauwe lippen of vingernagels moet u de ruimte onmiddellijk te verlaten. Frisse lucht is, moet zo opnieuw verspreid lucht, zal niet veilig worden Zorg ervoor dat u draag handschoenen wanneer u het droogijs als het bevriezing kan veroorzaken en ook het dragen van een shirt met lange mouwen om je armen en borst beschermen behandelen. Toezicht houden op eventuele kinderen die in de buurt zijn, hen of het droogijs onbeheerd nooit verlaten.

Stap 3 – Behandel voorzichtig het droogijs

Houd het droogijs in een dikke geïsoleerde container, zoals een opslagcontainer voor droogijs en een koeler, maar vergeet de houder niet goed afsluit op risico waardoor de kooldioxide uit te breiden, waarbij een explosie veroorzaken. Bewaar de container in een goed geventileerde ruimte, niet plaats de droog ijs in de vriezer of koelkast als de thermostaat wordt uitgeschakeld als gevolg van de extreme kou.

Stap 4 – veilig te verwijderen

Het dragen van je handschoenen, voorzichtig opent het droogijs container, vervolgens met behulp van uw handen of tang verwijder het blok van droog ijs en plaats het op een zachte ondergrond zoals sommige stof als tegel- of harde oppervlakken kunnen worden beschadigd door de koude temperaturen. Het droge ijs is nu klaar om te worden gesneden met het gereedschap van uw keuze.

Wanneer u klaar bent voor de verwijdering van het droogijs zijn, verwijder deze dan gewoon uit de geïsoleerde container en laat het uitgepakt op een zachte ondergrond te beluchten. Zorg ervoor dat de ruimte goed geventileerd en wachten tot het terug te veranderen naar gas. Air out eventuele opslag ruimtes en kamers die droog ijs bevat hebben voordat je opnieuw in te voeren als kooldioxide is zwaarder dan lucht en verzamelen in laaggelegen gebieden.